BILMEKANIKER

BILMEKANIKER

VI
SÖKER EN ENGAGERAD MEDARBETARE TILL VÅR VERKSTAD I YSTAD
Du
har tekniskt kunnande och ett stort bil intresse. Du är självgående och har rutin att söka information och kunna utföra arbete på en bil självständigt.
Utöver ditt bil-teknik intresse, förstår du vikten av en god kundrelation och har lätt att samarbeta. Du ha en positiv inställning till ditt jobb, tar egna initiativ och eget ansvar. Det är viktigt med kvalitet och noggrannhet i ditt arbete. Du har en vilja att lära och tar gärna del av de utbildningsmöjligheter som erbjuds.
Som
ett ledande företag i branschen erbjuds du ett spännande arbete i ett innovativt företag, som värdesätter hög kvalitet. Du kommer att arbeta med felsökning, reparationer av person- och transportbilar. Du har en fordonsteknisk utbildning och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta i bilverkstad.
Du kommer att arbeta i en modern anläggning, med den senaste utrustningen som finns på marknaden. Du ska ha goda kunskaper i Svenska och vara van vid
IT-miljö. Att du har B-körkort ser vi som en självklarhet.
Tjänsten
är en heltidstjänst. Vi tillämpar 6-månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning med en individuell lönesättning. Tillträdesdag är omgående !


Antar
du utmaningen vill vi ha din ansökan omgående då vi tillämpar löpande prövning.


Ansökan
bestående av ett personligt brev och CV-skickas via e-post.


Mer info
Kontaktperson Michael NIlsson
Email Mejla Michael NIlsson
Område Ystad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://cartech.nu/
Sista ansökningsdag 5 jan (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget startades 2000 i liten skala, 2002 flyttade verksamheten till lokaler på Dragongatan och där bedrevs det fram till 2011. Då byggde vi vår egen Bilverkstad på Södra Zinkgatan 9, med en Skade avdelning och verkstad med 5 liftar. Idagsläget är vi 8 anställda.