Serviceledare EL till Bravida Ystad

Serviceledare EL till Bravida Ystad

Är du vår nya Serviceledare inom el till Bravida Ystad?

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi installationsproffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en serviceledare inom el till Bravida i Ystad. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Rollen som serviceledare på Bravida innebär att du ansvarar för serviceuppdrag från kundbearbetning, försäljning till leverans. Arbetsuppgifterna innebär bland annat:
  • Utveckla och bevara kundrelationer
  • Ansvar för avtal och ekonomiska resultat, teknisk kvalitet och dokumentation i uppdrag
  • Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • Leda och engagera medarbetare
  • Vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten
Som serviceledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Du kommer att ha möjligheten att vara med och utveckla vår serviceavdelning och sätta din egen prägel på arbetet. Dessutom flyttar vi till nybyggda lokaler till hösten 2021 som du får vara med och utforma.

På Bravida i Ystad har vi en mycket bred kompetens och kan erbjuda våra tjänster inom Elservice, Elentreprenad, Fastighetsautomation, Säkerhet/brand, Lås och beslag samt VS, Ventilation och kyla. Våra kunder är bland annat byggföretag, fastighetsägare, kommuner och landsting.

Vem är du?

Du är serviceminded och drivs av personliga kontakter. Du har lämplig teknisk utbildning och det är meriterande om du har erfarenhet från rollen som serviceledare, kundansvarig hos grossist eller erfarenhet av kalkyl alternativt projektering. Förmodligen har du mångårig erfarenhet av servicearbete inom installationsbranschen eller industrin med känsla för säljarbete och goda kundrelationer. Vi ser att du har goda kunskaper i ekonomi samt brinner för ledarskap då du ansvarar för våra servicemontörer. Då vår projektstyrning sker i datamiljö vill vi att du har goda IT-kunskaper. B-körkort är ett krav. Meriterande är om du har kunskaper inom Agresso och/eller Handyman.

Som person trivs du i sociala sammanhang, du trivs med att arbeta med mycket kundkontakter och att vårda relationer. Du är lyhörd för kundens behov och har lätt att skapa förtroende på marknaden. Du har förmåga att motivera dina medarbetare och leda gruppen på ett effektivt sätt. Arbetet som serviceledare kräver snabba beslut och stark handlingsförmåga vilket visar sig i flexibla problemlösningar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, utvecklas också företaget.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 9 december, 2020. Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Mer info
Område Ystad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (14 dagar kvar)