Serviceledare VS till Bravida i Ystad

Serviceledare VS till Bravida i Ystad

Vill du alltid bli lite, lite bättre. Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi installationsproffs som gör jobbet ordentligt.

Nu söker vi en serviceledare inom VS till Bravida i Ystad. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet
Rollen som serviceledare på Bravida innebär att du ansvarar för serviceuppdrag från kundbearbetning, försäljning till leverans. Arbetsuppgifterna innebär bland annat:
  • Utveckla och bevara kundrelationer
  • Ansvar för avtal och ekonomiska resultat, teknisk kvalitet och dokumentation i uppdrag
  • Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • Leda och engagera medarbetare
  • Vara delaktig i Bravidas förbättringsarbete
Som serviceledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Du kommer att ha möjligheten att vara med och bygga upp vår serviceavdelning och sätta din egen prägel på arbetet.

På Bravida i Ystad jobbar vi med såväl installation som underhåll inom el och vs. Samtidigt som Bravida är Sveriges största installatör, behåller vi vår lokala teamkänsla.

Du kommer ingå i ett sammansvetsat team som har daglig kontakt med arbetsledare och kollegor. Teamet har hög kompetens, driv och lång erfarenhet. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vem är du?
Du har lämplig utbildning och det är meriterande om du har erfarenhet från rollen som serviceledare eller erfarenhet av kalkyl alternativt projektering inom VS, Ventilation eller EL. Viktigt för rollen är känsla för säljarbete och förmågan att skapa goda kundrelationer. Vi ser att du har goda kunskaper i ekonomi samt brinner för ledarskap då du ansvarar för våra servicemontörer. Då vår projektstyrning sker i datamiljö vill vi att du har goda IT-kunskaper. B-körkort är ett krav.

Som person trivs du med att arbeta med kundkontakter och att vårda relationer. Du är lyhörd för kundens behov och har lätt att skapa förtroende på marknaden. Du har förmåga att motivera dina medarbetare och leda gruppen på ett effektivt sätt. Arbetet som serviceledare kräver snabba beslut och ageranden vilket medför att du bör ha en hög stresstålighet och kan arbeta problemlösande.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Det gör att vi kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 27 augusti 2021. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Ystad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 27 aug 2021 (34 dagar kvar)