Fastighetsansvarig

Fastighetsansvarig

Är du en fena på att planera och leda fastighetsutvecklingsprojekt från idé till genomförande? Har du engagemang, mod och ansvar?
Då erbjuder vi en spännande tjänst som fastighetsansvarig!


Om rollen

Ditt uppdrag i stort innebär att övergripande ansvara, driva och utveckla bolagets produktionsfastighet samt huvudkontor i Ystad. Du kommer att leda ditt team men också själv vara delaktig i det operativa arbetet.

I jobbet ingår även att:
  • Ansvar för underhållsplanering samt prioritering av åtgärder och projekt.
  • Projektledare alternativt företagets representant vid ny- och ombyggnadsprojekt samt underhållsprojekt.
  • Ansvar för myndighetskontakter i samband med ny - och ombyggnader samt vid underhållsprojekt.
  • Ansvarar för att egenkontroller/besiktningar utförs enligt fastställd rutin.
  • Utföra upphandlingar och förnyad konkurrensutsättning av entreprenörer och leverantörer
Övriga förekommande arbetsuppgifter i relation till tjänstens omfattning.

Din profil
Andra uppfattar dig som positiv, innovativ och att du har lätt för att se lösningar. Utöver det besitter du även förmågan att driva dina goda idéer till förbättring och ser även till att dessa genomförs tillsammans med övriga i organisationen. Att gå i mål med saker är en självklarhet för dig! Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda andra och är bra på att bygga engagerade team.

Du har lätt för att lyfta blicken och se helhetsperspektivet utifrån företagets bästa och uppskattar de utmaningar som framtiden ger. Vi ser att du har för området en relevant utbildning och har hunnit arbeta några år eller har du förvärvat kunskapen genom lång erfarenhet i liknande roll.

I övrigt kräver tjänsten att du innehar B-körkort. Du har en god datorvana och har du dessutom erfarenhet gällande upphandlingar så ser vi det som en fördel.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden engagemang, mod och ansvar.

Välkommen med din ansökan!

Frågor kontakta platschef, Johan Erlandsson
Mail: johan.erlandsson@blsindustries.se
Tel: 073-626 86 53
Mer info
Kontaktperson Johan Erlandsson
Email Mejla Johan Erlandsson
Område Ystad
Yrkesroll Fastighet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.blsindustries.se/sv/
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BLS Industries är en innovativ och framstående familjeägd koncern inom VVS-branschen. Våra produkter fokuserar på att leda vatten. Några av koncernens produktsegment är golvbrunnar, golvrännor, inomhusavlopp, rostfri inredning och blandarfästen. All tillverkning sker på 3 produktionsställen i Sverige och koncernen har idag säljbolag i Norden och England. Koncernens omsättning uppgår till ca 700 MSEK. BLS Industries kännetecknas av korta beslutsvägar, kundfokusering och en stark finansiell ställning. Tack vare en målmedveten satsning på produktutveckling och en konsekvent strategi för nya förvärv, är idag BLS Industries en av