Servicetekniker

Servicetekniker

Anolytech är i ett expansivt skede där vi behöver förstärka vårt serviceteam med ytterligare en medarbetare. Vi söker nu dig som vill vara med i vårt kompetenta serviceteam för att hjälpa våra kunder med service och installationer.

Om Anolytech
Anolytech är en svensk maskintillverkare av desinfektionsteknik för lantbruk, industri och hotell/fastighet. Anolytech har sedan 2005 utvecklat och tagit fram en svensk desinfektionsteknik för bakteriefritt vatten samt hand- och yt-desinfektion som är miljövänlig, enkel och effektiv. Vi är ett företag med fokus på hållbarhet och innovation. Vårt system används idag av kunder i Norden och Europa inom olika branscher. AnoDes är ett väldokumenterat desinfektionsmedel som verkar effektivt mot virus, bakterier, mögel, svampar och sporer.

Anolytechs vision är att vara en del av ett hållbart samhälle där desinfektion är en del av vardagen. Där vi ersatt farliga produkter med ett miljövänligt och hållbart alternativ utan onödiga transporter och farligt avfall.

Om tjänsten
Som servicetekniker utför du installationer av nya system, planerade förebyggande underhåll/service och hanterar akuta ärenden på Anolytechs system. Ärenden är ofta av bred karaktär: felsökning, reparationer, förebyggande underhåll och service, uppgraderingar och installationer. Du som servicetekniker hos Anolytech blir en viktig del av vårt serviceteam där teknikintresse, kundservice, samarbetsförmåga och självständigt arbete är viktiga förutsättningar.

Arbetsuppgifter
 • Underhåll och uppdatering av maskiner
 • Installation av nya system
 • Utföra test på plats hos kund för att säkerställa kvalitén och rätt dosering
 • Lösa uppkommande problem löpande på ett snabbt och effektivt sätt
 • Rapportera och genomföra planerad service
Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har arbetat som servicetekniker. Tjänsten kräver att du har baskunskaper inom el och kännedom om felsökning av teknisk utrustning.

Då du mestadels är ute hos våra kunder lägger vi stor vikt vid att du är serviceinriktad, kommunikativ och förstår vikten av att du är vår representant för företaget när du träffar företagets kunder. Du behöver vara bekväm med att hantera kunder och eventuella frågor som de kan ha. Då du arbetar mycket under eget ansvar är det viktigt att du kan arbeta självständigt samt kan driva dina arbetsuppgifter framåt, men också att du samarbetar väl med dina kollegor. Du trivs med att ha ett rörligt arbete där din arbetsdag kan behöva omprioriteras och därför behöver du vara flexibel. Du som person behöver vara res villig då tjänsten omfattar frekvent resande, både som dagresor men ibland också med övernattning.

Är detta du?
 • En lagspelare som trivs i en miljö av tillväxt och förändring
 • Självgående och initiativrik inom ramarna för företagets vision och mission
 • Lösningsorienterad tekniker som sätter dig in i kundernas behov och utmaningar
 • En person som bygger långsiktiga relationer och tar ansvar för dina kunder
 • En person som kan arbeta systematiskt och effektivt
Övriga krav:
 • Gymnasialexamen med fördel inom exempelvis teknik
 • B-körkort
 • Du uttrycker dig väl i svenska och engelska i tal och i skrift
Anolytech erbjuder
Vi erbjuder ett stabilt företag med möjlighet för både personlig och professionell utveckling. Vi erbjuder regelbundet intern utbildning och marknadsmässiga löner och förmåner. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder utrustning med hög kvalitet och högklassig service, därför är våra servicetekniker väldigt viktiga för vårt företag.

Ett roligt och varierande jobb som servicetekniker på en arbetsplats med god gemenskap och fin sammanhållning.
Du får möjlighet att vara med i starten av vår expansion.
Du utgår från vårt kontor i Ystad eller hemifrån, resande kommer att krävas i rollen.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Marknadsmässig lön beroende på erfarenhet
Ort: Anolytechs kontor eller hemifrån, Södra- och Mellansverige som distrikt
Omfattning: Heltid

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev snarast möjligt till: sandra@anolytech.se
Mer info
Kontaktperson Sandra Lindström
Telefon 0411-243039
Email Mejla Sandra Lindström
Område Ystad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.anolytech.se
Sista ansökningsdag 20 aug 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Anolytech Norden AB utvecklar och säljer sedan 2005 en alkoholfri, miljövänlig och cirkulär desinfektionsteknik för vatten fritt från bakterier, virus, sporer, svampar och mögel samt hand- och ytdesinfektion. Kunderna finns i Europa inom lantbruk, livsmedelsproduktion, hotell och fastigheter, offentlig sektor och sjukvård.