Hoppa till innehåll
Ansök nu
SVETSARE TILL KUND BTT PLÅT I KISA

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu svetsare start till BTT Plåt som har hög orderingång inom tillverkningsindustrin. I produktionen ingår främst svetsning av Mig, Mag och Tig i svartstål. Som svetsare kommer du att arbeta i ett team där ni har gemensamt ansvar för att planerade volymer produceras med höga krav på kvalitet.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av:
* Häftsvetsning i fixtur, färdigsvetsning enligt teknisk beskrivning samt frihandssvetsning
* Efterarbete av svetsar
* Kvalitetssäkring mot ritning

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person är du driven, ansvarstagande och produktiv. Du arbetar självständigt, men samverkar också med övriga delar av verksamheten inom ansvarsområdet. Du har en erfarenhet av svetsning av Mig, Mag, Tig och behärskar ritningsläsning. Rollen ställer krav på ordning och reda samt noggrannhet och goda kunskaper i ritningsläsning. Arbetet ställer krav på flexibilitet och självständighet då det är variation på de arbeten som utförs.

Följande är krav för att kvalificera sig för tjänsten:
* Erfarenhet av svets
* Erfarenhet av att tolka och läsa ritningsunderlag
* Möjlighet att arbeta skift

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som svetsare är på heltid med start enligt överenskommelse med kund. För rätt person kommer det finnas goda möjligheter till utveckling samt att gå över till anställning hos kunden.

ÖVRIG INFORMATION
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Eterni Sweden och arbetar ute hos vårt kundföretag i Kisa. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Linda Malmros på via linda.malmros@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juli 2023 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare