Hoppa till innehåll
A-Staffing logotyp

Verkstadsarbetare, Vingåker

Ansök nu
Om Jobbet
Behovet är omgående. Arbete företrädesvis dagtid, skiftarbete kan förekomma.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu verkstadsarbetare till vår kund i Vingåker. Vi söker dels personal till kantbockningsmaskiner och dels personal till slipning/polering och montering.

Erfarenhet
Kunden ser gärna att man har minst någon verkstadsvana och har förmåga att läsa tekniska ritningar och förstå specifikationer. Har du tidigare arbetat som kantpressare eller i en liknande roll är det meriterande.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är plikttrogen, praktiskt lagd och händig.

Ansökan
Du ansöker till tjänsten via länk. Vi har ingen möjlighet att ta emot ansökningar som inkommer via mejl. Urval och intervjuer sker löpade och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista dag för annonsering. Vi ser fram emot din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare