Distributionsplanerare till Vingåker

Distributionsplanerare till Vingåker

Har du erfarenhet av affärssystemet SAP och vill arbeta med samordning och planering? Vi söker nu för kunds räkning en kundorienterad distributionsplanerare som trivs med att arbeta i högt tempo och att hålla en hög servicegrad. Stämmer det här in på dig? Ansök redan idag!

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker Dig som är intresserad av att arbeta med att samordna pumpbilsverksamheten - planera beläggning och körschema för kundens fjorton FBG-ekipage. I tjänsten ingår även planering för materialflödet från Vingåkersfabriken till lokala lager. Tjänsten innebär mycket kontakter med såväl kunder/entreprenörer och chaufförer som internt med säljare och produktion. Till din hjälp har Webers härliga leveransavdelning, om 4-6 personer i Vingåker och Du rapporterar till teamchef Maria, som är order- och leveransansvarig.

Utbildning
Utbildning inom logistik eller transportledning är starkt meriterande.

Erfarenhet
Vi ser gärna att Du har ett par års erfarenhet av transportplanering eller liknande logistikinriktat arbete, gärna med erfarenhet av affärssystemet SAP. Avdelningen hanterar tillsammans ett stort antal arbetsuppgifter, där Du även kommer att delta i övrigt, på avdelningen förekommande arbete. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Personliga kvalifikationer
Vi hoppas att du är en kundorienterad, handlingskraftig person med stor social kompetens. Vår avdelning har högt tempo med stort inflöde av information vilket innebär att du behöver kunna behålla lugnet i stressiga situationer, vara effektiv samt ha "skinn på näsan".

Ansökan
Urval och intervjuer görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så välkommen med din ansökan redan idag!

Startdatum
Omgående.

Uppdragslängd
Tjänsten är en hyrrekrytering om 6 månader med chans till förlängning.
Mer info
Kontaktperson Maria Wansölin
Telefon 0733898810
Område Vingåker
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 31 juli (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.