HMSS-koordinator, Vingåker

HMSS-koordinator, Vingåker

Om företaget

Nammo Koncernen är en nordisk koncern som har ca 2300 anställda och finns representerade i 12 länder världen över med en årlig omsättning på 4,1 MRD NOK. Huvudkontoret Nammo AS ligger i Raufoss, Norge. Verksamheten omfattar utveckling, produktion och sälj av högteknologiska försvarsprodukter, samt miljövänlig demilitarisering. Nammo Sweden AB finns på 4 orter i Sverige och i Vingåker destruerar vi gammal ammunition. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar hela vår verksamhet.

VMP Bemanning AB i Katrineholm söker nu på uppdrag av Nammo Sweden AB en HMSS-koordinator för direktrekrytering till enheten i Vingåker. VMP sköter intervjuer och urval men anställningen blir hos Nammo Sweden AB. Tjänsten avser heltid och tillsvidare. Tillsättning kommer att ske efter överenskommelse, under våren.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet som HMSS koordinator bedrivs självständigt och innebär bland annat hantering och uppdatering av ledningssystemet, miljörapportering, arbete med tillstånd, kontakter med länsstyrelsen och arbetsmiljöverket, att hålla sig uppdaterad på arbetsmiljöverkets bestämmelser och att vara kontaktperson gentemot företagshälsovården. I rollen ingår även att vara sammanhållande och administrativt ansvarig för rapportering av skyddsronder, iordningställande av skyddsrondsschema, att ta fram skyddsrondsstatistik och att sköta intern rapportering med mera.

I rollen blir du direkt underställd Sitechefen. Samarbete sker dagligen med övriga tjänstemän på kontoret och någon gång per år träffar du dina kollegor inom HMSS området från övriga enheter.

Din profil

Den vi söker har relevant högskoleutbildning inom miljöområdet och minst ett par års erfarenhet från brett arbete inom hälsa, miljö, skydd och säkerhet (HMSS).
Som person bör du vara lojal, ansvarsfull, noggrann, strukturerad och ha god förmåga och tillräcklig yrkeskompetens för att kunna arbeta självständigt mot uppsatta mål.
Kunskap om ISO 14000, ISO 9000 är ett krav och har du utbildning för att genomföra internrevision på det området är det meriterande. Kunskap om Sevesolagstiftningen är mycket meriterande.

Övriga krav är körkort och egen bil för att kunna ta dig till och från arbetsplatsen då allmänna kommunikationer saknas.

Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan annonsperioden har löpt ut så vänta inte med att skicka in din ansökan om du känner att det här är rätt möjlighet för dig. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Vingåker
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av VMP-Group
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn