Driftledare till Nammo Sweden AB

Driftledare till Nammo Sweden AB

Om företaget

Nammo Koncernen är en nordisk koncern som har ca 2300 anställda och finns representerade i 12 länder världen över med en årlig omsättning på 4,1 MRD NOK. Huvudkontoret Nammo AS ligger i Raufoss, Norge. Verksamheten omfattar utveckling, produktion och sälj av högteknologiska försvarsprodukter, samt miljövänlig demilitarisering. Nammo Sweden AB finns på 4 orter i Sverige och i Vingåker destruerar vi gammal ammunition. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar hela vår verksamhet.

VMP Bemanning AB i Katrineholm söker nu på uppdrag av Nammo Sweden AB en Driftledare för direktrekrytering till enheten i Vingåker. VMP hanterar intervjuer och urval men anställningen blir hos Nammo Sweden AB. Tjänsten avser heltid och tillsvidare. Behovet är omgående och tillsättning kommer att ske efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som driftledare ansvarar du för att produktionen fungerar med mycket högt säkerhetstänkande och god lönsamhet.
Du planerar produktionsarbetet, arbetar aktivt med förbättringsarbeten och ser till att personal, säkerhet och måluppfyllelse sköts enligt gällande lagar och avtal. Du ansvarar för produktionspersonalen och planerar resurser. I arbetsuppgifterna ingår även budgetansvar för produktionsekonomi/omkostnadsbudget med uppföljning av produktionen och gällande nyckeltal. Rollen kan även komma att infatta uppdrag som explosivämnesföreståndare.

Din profil

Vi söker en resultatinriktad men samtidigt säkerhetsmedveten arbetsledare med förmåga och vilja att jobba med många uppgifter parallellt. Erfarenhetsmässigt måste du ha minst ett par års dokumenterad erfarenhet av personalledning och produktionsplanering.

Utbildningskrav är minst fyraårigt tekniskt gymnasium eller motsvarande. Tjänsten kräver även att du kan uppvisa certifikat för grund och påbyggnadsutbildning i MPS- system. Har du även utbildning inom Lean Six Sigma, produktkännedom/erfarenhet från explosivämnesindustrin, erfarenheter av att göra riskanalyser och/eller utbildning i ALLEX alt. FEX är det meriterande.

Tjänsten kräver goda kunskaper i engelska både i tal och skrift. Har du även goda kunskaper i tyska så är det meriterande.

Övriga krav är körkort och egen bil för att kunna ta dig till och från arbetsplatsen.

Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan annonsperioden har löpt ut så vänta inte med att skicka in din ansökan om du känner att det här är rätt möjlighet för dig.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Vingåker
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av VMP-Group
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Installatörsföretagen. Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.

Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!