Beredare, Vingåker

Beredare, Vingåker

Om företaget

Nammo Koncernen är en nordisk koncern som har ca 2300 anställda och finns representerade i 12 länder världen över med en årlig omsättning på 4,1 MRD NOK. Huvudkontoret Nammo AS ligger i Raufoss, Norge. Verksamheten omfattar utveckling, produktion och sälj av högteknologiska försvarsprodukter, samt miljövänlig demilitarisering. Nammo Sweden AB finns på 4 orter i Sverige och i Vingåker destruerar vi gammal ammunition. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar hela vår verksamhet.

VMP Bemanning AB i Katrineholm söker nu på uppdrag av Nammo Sweden AB en beredare för direktrekrytering till enheten i Vingåker. VMP sköter intervjuer och urval men anställningen blir hos Nammo Sweden AB.
Tjänsten avser heltid och tillsvidare. Behovet är omgående och tillsättning kommer att ske efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Huvudarbetsuppgiften är att bereda och driva tilldelade projekt från kundens order till färdig produktion. Rapportering sker till Produktionschefen. Du kommer i rollen arbeta nära både produktionstekniker, planerare, konstruktör och produktionspersonalen.

Arbetsuppgifterna innefattar att göra riskanalyser, att skriva arbetsinstruktioner och kontrollinstruktioner för tillverkningskontroll, att offerera och ansvara för beställning av rätt produktionsutrustning, att ta fram operationsstrukturer samt provköra för att noggrant utforma en säker och effektiv produktionslina. Du förväntas även delta aktivt i företagets gemensamma projekt.

Din profil

Arbetet som beredare på Nammo i Vingåker förutsätter ett uttalat teknikintresse och kräver god förståelse för, och erfarenhet av, maskinteknik. Har du erfarenhet från arbete med militära produkter och dess mekanik är det självklart mycket meriterande.

Du behöver även ha god administrativ förmåga då arbetet innefattar framtagande av tydliga och instruktiva produktionspärmar, hantering av beredningsdokument, registrering av operationer i MPS-system med mera.
Krav: Minst treårig gymnasieutbildning från tekniskt inriktat program, minst ett par års erfarenhet av beredning, projektbaserat arbete, kvalitetsarbete och riskanalyser i producerande industri, goda kunskaper i engelska både i tal och skrift, erfarenhet av att arbeta i datorsystem för materialplanering (MPS) samt grundläggande arbetsmiljökunskap.

Körkort och egen bil krävs för att kunna ta sig till och från arbetsplatsen.

Den person vi söker är analytisk, regelorienterad, omdömesgill och samtidigt en kommunikativ välfungerande teammedlem.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Vingåker
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av VMP-Group
Sista ansökningsdag 28 apr (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn