Transportplanerare till Weber

Transportplanerare till Weber

Weber har en marknadsledande ställning inom mineralbaserade byggprodukter på den svenska marknaden. Weber utvecklar, tillverkar och säljer produkter och system för bygg och anläggning inom mur- och puts, golvavjämning, betong, plattsättning/tätskikt samt Leca block.

Dina arbetsuppgifter
Är du nyfiken på industribranschen och skulle vilja arbeta som Transportplanerare på ett väletablerat och marknadsledande företag? Just nu söker vi på Studentwork dig som drivs av service och brinner för teamwork, till ett uppdrag hos Weber med placering i Vingåker. Förutsatt att båda parter är nöjda finns goda chanser till ett långt samarbete. Välkommen med din ansökan!

Som Transportplanerare kommer du bland annat att arbeta med mottagning av order, planera och boka beställningar åt kunder samt säkerställa att lager- och leveransrutiner följs.
Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar, och du kommer arbeta tätt ihop med dina kollegor på Planering.

Din profil
Weber söker dig som är självgående och snabblärd samt har god kommunikationsförmåga. Du ser dig själv som en team-player och jobbar för gruppens resultat.

För att vara kvalificerad för tjänsten krävs att du tidigare arbetat inom administration och planering och har kunskaper inom SAP. Det är meriterande om du har jobbat med lager-/transport-/ produktionsplanering sedan tidigare. Du har självklart breda kunskaper inom kundsupport och är van att arbeta i system.

Den här tjänsten innebär att du blir anställd av Studentwork men arbetar uppdragsbaserat hos Weber, inledningsvis på 6 månader.

Vad kan vi erbjuda?
Vi på Studentwork vet att soft skills är minst lika viktigt som hard skills för att bli framgångsrik!

Vill du veta vilka personliga styrkor du har och hur du kan använda dessa på bästa sätt i din karriär? I samband med att du skickar din ansökan kommer du få möjlighet att svara på ett frågeformulär gällande dina soft skills, detta görs via Psycruit.

Formuläret tar cirka 10 minuter att utföra och efter att du besvarat frågorna kommer du att få en feedbackrapport mejlad till dig som påvisar just dina soft skills. Denna rapporten kan du sedan använda för personlig och professionell vidareutveckling av din karriär.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.
Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens.

Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Vingåker
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 juni 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.