Orderadministratör sökes till företag i Vingåker

Orderadministratör sökes till företag i Vingåker

Om kunden
Vi söker nu en Ordermottagare till vår kunds anläggning i Lyttersta utanför Vingåker. Tjänsten är på heltid och kommer att löpa under ca 1 år med start relativt omgående, du kommer att bli anställd av Palm & Partners och uthyrd till vår kund.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Som ordermottagare är din huvudsakliga arbetsuppgift ordermottagning/registrering av order rörande samtliga produkter tillverkade vid kundens anläggning utanför Vingåker. Arbetet omfattar även delaktighet i beställning och planering av utleveranser samt registrering och utskrift av leverans-/fraktsedlar och eventuella tullhandlingar. Andra löpande administrativa sysslor ryms också inom rollen.

Erfarenhet
Vi ser att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Du är van att arbeta i MS Office och har lätt för att sätta dig in i nya IT-miljöer, som affärs- och ordersystem.

Personliga kvalifikationer
Du är driven, lösningsorienterad, stresstålig och har lätt för att arbeta i grupp. Det är ett krav att du behärskar engelska, i tal och skrift. Förståelse för norska och danska, i tal och skrift, är meriterande.

Ansökan
Urval och intervjuer görs löpande. Vänligen skicka in din ansökan redan idag.

Startdatum
Omgående
Mer info
Kontaktperson Linus Lindersjö
Telefon 0708-398731
Område Vingåker
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.