Vi söker mekaniker med erfarenhet av lantbruk- och skogsmaskiner

Vi söker mekaniker med erfarenhet av lantbruk- och skogsmaskiner

Jacobssons Smide & Motor är ett familjeföretag med 70 års erfarenhet i branschen. Vårat huvudmäke är John Deere lantbruksmaskiner och har nyligen blivit servicelämnare åt John Deere skogsmaskiner.

Nu söker vi söker dig som har erfarenhet av mekanikeryrket och har god kunskap i el/hydraulik samt svetsning.

Arbetsuppgifterna kommer vara felsökning/reparation av maskiner såsom traktorer, skogsmaskiner, entreprenadmaskiner och övriga förekommande lantbruksmaskiner. Du ska vara social och ansvarstagande med känsla för ett litet företag.

Eftersom modern felsökning sker på dator och är ibland på engelska är datorvana och grundläggande kunskaper i engelska språket en merit. B-körkort är ett krav.

Urval och intervjuer sker löpande.
Ansök via "Ansök nu-knappen" eller maila till stefan@jacobssonssmide.se
Mer info
Kontaktperson Stefan Jacobsson
Email Mejla Stefan Jacobsson
Område Vingåker
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 apr (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jacobssons Smide & Motor AB är ett privatägt familjeföretag inom försäljning och service av lantbruks-, skogsmaskiner och entreprenadmaskiner. Företaget startades 1947 som ett enmansföretag av Eric Jacobsson.

Jacobssons Smide & Motorär ett mångsidigt företag som arbetar med allt ifrån försäljning och reparationer av lantbruks-, skogsmaskiner och entreprenadmaskiner till diverse svets- och smidesarbete. Vi säljer John Deere lantbruksmaskiner genom Bil & Traktorservice i Stigtomta AB. Vi är även återförsäljare av Kverneland, Hydroscand och Fogelsta släpvagnar.