Senior Driftskontrollant

Senior Driftskontrollant

Brinner du för förbättringsarbete och är en ansvarstagande person? Då är denna roll något för dig!
Weber är världsledande tillverkare inom torrbruk och utvecklar lösningar för nybyggnation och renovering i 43 länder. I produktionen i Vingåker tillverkas golvavjämnings produkter.

Om tjänsten
Som Senior driftskontrollant är du en lagspelare som fyller en viktig funktion för att kunna leverera i enlighet med företagets mål. Du är en av fyra personer i teamet på labb men med ett större ansvarstagande. Arbetsuppgifterna är att kontrollera färdigvaror och råvaror i produktionen samt justera produkterna vid behov. Du arbetar i ett PQCS system där prover lagras och följs upp.

Du kommer bland annat arbeta med:
  • Kontroll av färdigvaraor och råvaror
  • Förbättringsprojekt
  • Kvalitetskontroll
Om dig
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning, gärna inom teknik eller liknande. Det är även meriterande om du tidigare har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en kvalitetsmedveten person dom drivs av att se förbättringar. Du är trygg i dig själv och har förmågan att få människor att arbeta åt samma håll. Du har ett driv och en vilja att utvecklas och lära dig nya saker.

Viktigt för tjänsten är:
  • Kvalitetsmedveten och noggran
  • En pedagogisk person, meriterande med ledarerfarenhet
  • nyfikenhet och en att vilja lära sig nya saker.
  • Körkort och tillgång till bil är ett krav.
Om anställningen
Du kommer att anställas som Senior Driftskontrollant hos Weber, start för tjänsten är under augusti eller enligt överenskommelse.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Cecilia Furusjö cecilia.furusjo@adecco.se.
Sista ansökningsdag: 2020-08-19, urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Vingåker
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.