Fabriksoperatör till Weber Vingåker

Fabriksoperatör till Weber Vingåker

Har du erfarenhet från industrin och en stark vilja att lära? Då är tjänsten som fabriksoperatör på Weber Vingåker något för dig.
Weber är världsledande tillverkare inom torrbruk och utvecklar lösningar för nybyggnation och renovering i 43 länder. I produktionen i Vingåker tillverkas golvavjämnings produkter.

Om tjänsten
Som operatör arbetar du med att producera golvprodukter. Du roterar på 6 olika arbetsstationer. Tjänsten innebär skiftarbete.

Du kommer bland annat arbeta med:
  • Sköta processen med att fylla maskiner
  • Köra säckmaskiner
  • Truckkörning
Om dig
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning , gärna inom teknik eller liknande. Det är även meriterande om du tidigare har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du som har förmågan att visa gott engagemang och viljan att lära kommer passa bra för denna tjänst. Du har en positiv framtoning och är en lagspelare.

Viktigt för tjänsten är:
  • Kvalitetsmedveten och noggran
  • Driven och ansvarstagande
  • nyfikenhet och en att vilja lära sig nya saker.
  • Körkort och tillgång till bil är ett krav.
Om anställningen
Du kommer att anställas som Fabriksoperatör hos Weber, start för tjänsten är under augusti eller enligt överenskommelse.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Cecilia Furusjö cecilia.furusjo@adecco.se.
Sista ansökningsdag: 2020-08-19, urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Vingåker
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.