Produktionspersonal, Vingåker

Produktionspersonal, Vingåker

Om kunden

A-Staffing i Katrineholm söker nu personal med industrivana för uthyrning till vår kund en bit utanför Vingåker. Tjänsterna innebär i första hand heltidsarbete 2-skift, dag och kväll.

Uppstart kommer att ske under hösten och uppdraget är initialt sex månader. För rätt person kan övertagande av kunden bli aktuellt därefter.

Om oss

A-Staffing (Fd. VMP Bemanning) är en nischad leverantör av bemannings- och rekryteringstjänster inom Bygg- Anläggning och Elbranschen. I Katrineholm jobbar vi lokalt även utanför nischområdena inom traditionell bemanning och rekrytering.

A-Staffing arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom Elteknikbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Vi har uppdrag inom Byggsektorn för dig som söker ett tillfälligt arbete eller vill arbeta långsiktig. Vi har uppdrag för både dig som maskinförare och andra tjänster inom anläggning och markarbete. Inom våra fokusområden arbetar vi med såväl enskilda mindre företag såväl som större totalentreprenadbolag. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. A-Staffing är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemsföretag i Byggföretagen (B) och Installatörsföretagen (IN). Givetvis är vi ISO certifierade och har kollektivavtal.

Arbetsbeskrivning

Montering av explosiver, truckkörning, sortering och ompackning.

Utbildning

För att kunna ta sig till och från arbetsplatsen krävs körkort och egen bil då allmänna kommunikationer saknas.
Truckkort A och B är önskvärt.

Erfarenhet

Du bör ha minst ett par års erfarenhet av industriarbete, vara fingerfärdig, ha erfarenhet av att hantera de vanligaste handverktygen.

Personliga kvalifikationer

Som person bör du vara lugn, ha ett högt säkerhetstänk, ett gott omdöme och uppskatta att utföra rutinmässigt arbete utifrån tydligt givna instruktioner. Du bör vara i god fysisk form då arbetet utförs stående och innehåller tunga lyft. Vi förutsätter att du som söker har god samarbetsförmåga och hög arbetsmoral.

Uppdraget kräver att du är svensk medborgare. Kunden gör en bakgrundskontroll via MSB som måste bli godkänd innan jobbstart kan bli aktuellt.

Ansökan

Låter det spännande, vänta inte med att skicka in din ansökan då intervjuer och urval kommer att ske löpande under annonseringstiden.
Mer info
Område Vingåker
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/