Hoppa till innehåll
Vimek AB logotyp

Vimek växer och söker nu en teknikintresserad inköpare!

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Arbetsuppgifter:
Du kommer delta i våra utvecklingsprojekt och redan i konstruktionsfasen jobba med potentiella leverantörer för att hitta kostnadseffektiva lösningar. Du kommer också driva projekt på Vimek inom kostnadsbesparing och leverantörsutveckling. Vidare kommer du delta i det koncerngemensamma inköpsarbetet, eventuellt genom att ansvara för någon produktkategori, beroende vilken erfarenhet och kunskap du besitter. Detta innebär att tjänsten innehåller såväl strategiskt, taktiskt som operativt inköpsarbete.
I tjänsten förekommer resor.
I rollen ingår att utveckla företagets processer och rutiner för att säkerställa våra leveranser.

Vem vi tror du är:
Du är både intresserad av teknik och affärer. Du gillar utveckling och att skapa win-win situationer för långsiktiga relationer med våra leverantörer. Du är en person som driver dina arbetsuppgifter hela vägen i mål.
Arbetet sker under eget ansvar både självständigt och i team, därför är god kommunikations- och initiativförmåga viktiga egenskaper.
Som person är du intresserad, noggrann, drivande och självgående. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du hanterar förutom Office365 något MPS- och affärssystem (gärna Monitor ERP) väl. Du behöver kunna förstå tekniska underlag för att sammanställa ritningsunderlag och koordinera teknisk information i våra projekt. Vi tror att du är utbildad ingenjör eller ekonom eller har förvärvat motsvarande kunskaper för tjänsten på annat sätt.

Placeringsort: Vindeln eller enl. överenskommelse. Goda Svenska och Engelska kunskaper är krav, fler språk är fördel. Körkort B.

Välkommen att söka genom att skicka in din ansökan CV och personligt brev till: johannes@vimek.se
Vimek AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 augusti 2024 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vimek AB utvecklar och tillverkar kompakta skogsmaskiner för gallring och andra skogsvårdsåtgärder. Våra maskiner är omtyckta för att de är skonsamma mot naturen och för att de ger förutsättningar för hög kvalitet på utförda arbeten. Vi är ett mindre företag med familjär anda och där du som anställd spelar en viktig roll. 2023 omsatte Vimek 129Mkr. Vimek ingår i Cranab Group som består av två företag och tre varumärken: Cranab, Vimek och Slagkraft.