Hoppa till innehåll
Vimek AB logotyp

Vimek växer och söker nu en engagerad säljare!

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Arbetsuppgifter:
Du kommer jobba med försäljning av våra maskiner samt bearbetning av beslutsfattare. Arbetet sker både från kontor och med besök hos återförsäljare, slutkunder och mässor. Vimek vill växa ytterligare och du som teknisk säljare har en viktig del i detta genom att både upprätthålla och utveckla kundrelationer samt även identifiera och bearbeta nya kunder tillsammans med våra återförsäljare och importörer.

Vem vi tror att du är:
Du har eller är beredd skaffa kunskap i hur våra maskiner fungerar och ska användas för att säkerställa att vi har nöjda kunder men också för att kunna identifiera nya kunder. Du tycker det är kul att jobba med att utveckla återförsäljare och marknader. Du hittar balansen mellan tekniskt kunnande och säljförmåga så att det både blir rätt och bra affärer. Du identifierar förbättringsbehov och återkopplar in i våra maskinutvecklingsprojekt eller organisation. Arbetet sker under eget ansvar både självständigt och i team, därför är god kommunikations- och initiativförmåga viktiga egenskaper. I tjänsten förekommer resor.

Våra marknader finns idag främst i norra Europa varav Sverige är största marknaden. Avsikten är att du inom ett år ska kunna ansvara för ett eller flera försäljningsområden. Beroende på dina förkunskaper och önskemål finns möjlighet att lägga upp en passande introduktion.

Placeringsort: Vindeln eller enl. överenskommelse
Svenska och Engelska är krav, fler språk är fördel.
Körkort B krav, fler körkort är fördel.

För mer info ring Johannes 0702349534 eller Sök direkt genom att skicka in din ansökan till johannes@vimek.se
Vimek AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 augusti 2024 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vimek AB utvecklar och tillverkar kompakta skogsmaskiner för gallring och andra skogsvårdsåtgärder. Våra maskiner är omtyckta för att de är skonsamma mot naturen och för att de ger förutsättningar för hög kvalitet på utförda arbeten. Vi är ett mindre företag med familjär anda och där du som anställd spelar en viktig roll. 2023 omsatte Vimek 129Mkr. Vimek ingår i Cranab Group.