Hoppa till innehåll
Cranab logotyp

Miljö och ledningsstöd till Cranab!

Ansök nu
Vill du arbeta med kvalitetsarbete hos ett internationellt bolag? Har du erfarenhet av rotorsaksanalyser och ledningssystem? Ta då chansen att bli en del av Cranab!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Cranabs räkning dig som vill arbeta med miljö och ledningsstöd. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Cranab.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Cranabs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds:
Utöver ett roligt arbete där du blir en viktig tillgång för Cranabs framtida utveckling erbjuds du:
  • Friskvårdsbidrag
  • Utbildningar
  • Flexibel arbetstid
  • Möjlighet till distansarbete
  • Andra förmåner
Cranab AB är en världsledande leverantör av skogsmaskinskranar, gripare och kompletta busk- och vägröjningsmaskiner. Deras mål är att ytterligare förstärka sin ställning och att etablera sig i samma position inom området timmerbils- och recyclingkranar.

Under 2022 har de uppnått en mycket positiv utveckling för Cranab och de är nu på jakt efter fler engagerade medarbetare som vill lyfta Cranab ännu högre.

Cranab AB har idag ca 110 anställda. Deras två fabriker är belägna i Vindeln, 55 km från Umeå. Läs gärna mer på www.cranab.se

Arbetsuppgifter
Som Kvalitetstekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att förebygga kvalitetsarbetet inom produktionen. Du kommer att vara drivande i det interna kvalitetsarbetet och säkrar kvalitén på Cranabs tillverkade produkter. Det innebär att du genomför rotorsaksanalyser, hanterar interna kundreklamationer, agerar stöd för ledningssystem samt hanterar annat förekommande kvalitetsarbete.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Förebyggande kvalitetsarbete
  • Genomföra rotorsaksanalyser
  • Miljöarbete & ledningssystemstöd
  • Interna kundreklamationer
Vi söker dig som:
Har erfarenhet av rotorsaksanalyser/grundorsaksanalyser och gärna miljö och/eller ledningsstöd, antingen från utbildning eller arbete. Vi ser gärna att du har arbetat med dokumentation sedan tidigare men det är inget krav. Vi tror att du som är nyfiken och intresserad av dessa områden kommer att ta din an rollen bra, då mycket kompetens finns hos Cranab vilket erbjuder goda möjligheter till utveckling.

Körkort B samt svenska och engelska är ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Cranab.

Du är positiv, nyfiken och engagerad i ditt arbete och vi tror att du både kan arbeta flexibelt och strukturerar, då arbetet kräver det. Vidare ser vi att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga, samt att du är lösningsorienterad och kvalitetsmedveten.

Cranab värdesätter en jämn könsfördelning och mångfald!

START: Omgående/enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Vindeln
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström, josefine.haggstrom@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Josefine Häggström
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 okt. 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare