Hoppa till innehåll
Cranab logotyp

Kvalitetstekniker till Cranab!

Ansök nu
Vill du arbeta med kvalitetsarbete hos ett internationellt bolag? Kommer du från industrin sedan tidigare och önskar utvecklas vidare? Ta då chansen att bli kvalitetstekniker hos Cranab!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Cranabs räkning en Kvalitetstekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Cranab.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Cranabs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
Utöver ett roligt arbete där du blir en viktig tillgång för Cranabs framtida utveckling erbjuds du:
  • Friskvårdsbidrag
  • Utbildningar
  • Flexibel arbetstid
  • Andra förmåner
Cranab AB är en världsledande leverantör av skogsmaskinskranar, gripare och kompletta busk- och vägröjningsmaskiner. Deras mål är att ytterligare förstärka sin ställning och att etablera sig i samma position inom området timmerbils- och recyclingkranar.
Under 2022 har de uppnått en mycket positiv utveckling för Cranab och de är nu på jakt efter fler engagerade medarbetare som vill lyfta Cranab ännu högre.

Cranab AB har idag ca 110 anställda. Deras två fabriker är belägna i Vindeln, 55 km från Umeå. Läs gärna mer på www.cranab.se

Arbetsuppgifter
Som Kvalitetstekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att förebygga kvalitetsarbetet inom produktionen. Du kommer att vara drivande i det interna kvalitetsarbetet och säkrar kvalitén på Cranabs tillverkade produkter. Det innebär att du genomför rotorsaksanalyser, hanterar interna kundreklamationer, är mätteknisk support för verksamheten samt hanterar annat förekommande kvalitetsarbete.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Förebyggande kvalitetsarbete
  • Genomföra rotorsaksanalyser
  • Interna kundreklamationer
  • Mätteknisk support
Vi söker dig som:
Har teknisk erfarenhet, antingen från utbildning eller arbete. Vi ser även att du har arbetat några år inom industrin och gärna med kvalitetsarbete där du fått kunskap om risk- och rotorsaksanalyser. Det är meriterande om du har erfarenhet av kvalitetsstandard, svetsning och bearbetning. Körkort B samt svenska och engelska är ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Cranab.

Du är positiv, nyfiken och engagerad i ditt arbete och vi tror att du både kan arbeta flexibelt och strukturerar, då arbetet kräver det. Vidare ser vi att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga, samt att du är lösningsorienterad och kvalitetsmedveten.

Cranab värdesätter en jämn könsfördelning och mångfald!

START: Omgående/enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Vindeln
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström, josefine.haggstrom@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Josefine Häggström
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juli 2023 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare