Hoppa till innehåll
Ansök nu

Vi på Cranab är nu inne i en spännande fas där vi satsar i våra fabriker och maskinpark! Vi har en tid med nysatsningar och investeringar framför oss och behöver därför stärka upp vårt team på underhållsavdelningen. Har du kompetens inom drift och underhållsteknik? Då kan denna roll vara perfekt för dig!

Som Underhållstekniker är du en central kugge i vårt maskineri. Det är du och dina kollegor som genom systematiskt underhåll av våra maskiner, verktyg och fastigheter ser till att vår produktion kan rulla med så få och korta avbrott som möjligt. 

Som underhållstekniker hos oss arbetar du med löpande, förebyggande och planerat underhållsarbete i vår produktion och fabriker. Du ges möjligheter till ständig utveckling i ett snabbfotat arbetsklimat. 
I tjänsten ingår även diverse skötsel och underhåll av våra fastigheter. 

Vi finns i vackra Vindeln (ca 5 mil från Umeå) där vi utvecklar och tillverkar våra produkter som sedan levereras och används världen över. 

Tjänsten är tillsvidare och löper på heltid.

Mer om tjänsten
I denna roll kommer du att felsöka, identifiera och lösa problem i produktionslinorna som består av en maskinpark av varierande ålder och modeller. I arbetet är du stöttande till och har ett nära samarbete med våra produktionsavdelningar.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: 

  • Förebyggande underhållsåtgärder för att undvika produktionsstopp.
  • Utveckling av underhållsavdelningen samt fastigheter.
  • Reparationer av maskiner och utrustning.
  • Arbete med PLC system, automationssystem och mekanik.
  • Diverse skötsel av våra fastigheter vilket innebär att el-behörighet är starkt meriterande.


Din profil
Vi söker dig som har god kunskap inom verkstadsteknik, styrsystem, automation och maskinreparationer. Vi ser att du har utbildning och/eller erfarenhet inom dessa områden men vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vidare ser vi att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du intresserad, kommunikativ och initiativtagande. Du gillar tekniska utmaningar och har en lösningsorienterad framförhållning. Eftersom ingen dag är den andra lik är det viktigt att du har en god förmåga att analysera, planera och tillsammans med dina kollegor genomföra ditt arbete på ett framgångsrikt sätt. Du arbetar noggrant och systematiskt och strävar alltid efter att leverera högkvalitativa resultat. 

Vi på Cranab värdesätter initiativkraft, lagspel och strävar efter jämn könsfördelning och mångfald. 

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult
Björn Edberg 072-2270952, bjorn.edberg@onepartnergroup.se  

Tjänsten är en direktrekrytering och du blir anställd av Cranab.
Ansök gärna så snart som möjligt då vi löpande jobbar med urval och intervjuer.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare