Konstruktör/produktutvecklare

Konstruktör/produktutvecklare

Cranab R&D Team söker förstärkning av konstruktör/produktutvecklare!

Vi är ett team som driver och leder produktutvecklingskedjan i vårt företag. Arbetet innehåller alla delar i utvecklingskedjan som konstruktionsarbete inom mekanik, hydraulik, elektronik, styrsystem, hållfasthetsberäkningar, analyser och mätningar, produktionsunderlag och teknisk dokumentation.

Medarbetarna i teamet har breda arbetsuppgifter med flera kompetensområden. Inom Cranab och R&D teamet så arbetar vi med korta beslutsvägar och engagerad personal. Teamet sitter samlat i Vindeln under vissa tider men goda möjligheter till hemarbete erbjuds.

Din profil
Vi söker dig som har en teknisk ingenjörsutbildning på högskolenivå eller motsvarande erfarenheter. Erfarenhet av elektronikkonstruktion och styrsystem är meriterande men inget krav. Vi ser att du är strukturerad, kommunikativ och socialt skicklig. Du har förmågan att se möjligheter, lösningar och motiveras av att jobba fram effektivare och förbättrade arbetssätt tillsammans med dina kollegor. Vi lägger stor vikt på din personlighet och eftersom arbetsinnehållet i tjänsten har stor variation, kan vi forma tjänsten efter dina kunskaper, styrkor och utvecklingsmöjligheter.

Din ansökan
Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till mattias.lundstrom@cranab.se alternativt via knappen "Ansök nu" senast den 18 februari 2023.

Ansök redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Konstruktionschef Mattias Lundström på mattias.lundstrom@cranab.se eller på telefon 0933-14532

Tjänsten kan inledas med 6 månaders visstidsanställning eller direkt med tillsvidareanställning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från säljare av rekryteringstjänster eller annonser.
Mer info
Kontaktperson Mattias Lundström
Telefon 0933-14532
Område Vindeln
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.cranab.se/
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cranab AB är en världsledande leverantör av skogsmaskinskranar, gripare och kompletta busk- och vägröjningsmaskiner. Vi utvecklar produkter till våra två varumärken Cranab och Slagkraft.

Under 2022 har vi uppnått en mycket positiv utveckling för Cranab och är nu på jakt efter fler engagerade medarbetare som vill lyfta oss ännu högre.

Cranab AB har idag 110 anställda. Våra två fabriker är belägna i Vindeln, 55 km från Umeå.

Mer info om oss hittar du på vår hemsida www.cranab.se