Marknadskoordinator med grafisk kompetens

Marknadskoordinator med grafisk kompetens

Tycker du om att arbeta med kommunikation, människor, tekniska produkter och har ett intresse för affärer och långsiktiga relationer på en global marknad? Vill du vara med och utvecklas på det lilla företagets resa, samtidigt som du har möjlighet att samverka i en större koncern? Då kan detta vara något för dig!

Vimek är en av världens ledande tillverkare av kompakta skogsmaskiner för gallring och mekaniserad skogsvård. Vimek ingår i Cranab Group där Cranab Slagkraft samt Bracke Forest ingår. Huvudägare är italienska Fassi Group.

Vad rollen innebär
Din roll blir att stötta våra affärsområdeschefer, säljare och återförsäljare med projektledning och marknadsföringsmaterial. Du har ett strategiskt och kreativt tankesätt, tycker om att arbeta nära och förstå försäljningspersonalens vardag och du är inte rädd för att komma med nya idéer.

Du kommer strategiskt att ansvara för att bygga Vimeks varumärke samt utveckla företagsgruppens övriga varumärken.

Du kommer praktiskt att hantera sociala medier för samtliga företag i gruppen och koordinera företagens webbsidor. En webbadministratör finns inom företagsgruppen.

Du tar själv fram enklare trycksaker, annons- och videomaterial och ansvarar för att vid behov köpa in mer avancerade marknadsföringsprodukter från extern partner.

Du kan planera, projektleda och producera event som t.ex. skogsdagar och mässor.

Vad vi erbjuder
Goda förutsättningar för den som vill utvecklas och utveckla övrig personal hos oss.

Vi har en nära och familjär stämning. Du blir en av alla våra nyckelspelare i laget och vi lovar att rollen som marknadskoordinator kommer att vara både rolig, utmanande och utvecklande. Vi erbjuder våra anställda friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

Verktyg
Vi använder Adobes programvaror för egen produktion av trycksaker och annonser och programvara för enklare videoredigering. Större projekt outsourcas till reklambyrå. Vi använder dagligen Microsoft Office 365 samt Monitor affärs- och CRM-system.

Kvalifikationer
Som marknadskoordinator bör du ha en akademisk examen i ekonomi eller marknadsföring, eller på annat sätt skaffat dig relevant kunskap. Erfarenhet är en fördel men inte ett krav.

Som person behöver du vara kreativ, självgående och kunna organisera, strukturera och planera ditt eget arbete samt ha lätt för att kommunicera med andra. Du har ett bra driv och vill uppnå resultat.

Övrig information
Heltid med start omgående. Placering på Vimek AB i Vindeln. Ange löneanspråk.

Ansökan (CV och personligt brev) skickas till: info@vimek.se senast 31/1 2020. Skriv "Marknadskoordinator" i ämnesraden. Urval kan komma att ske löpande, så vänta inte med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johannes Nilsson
Telefon 070-234 95 34
Email Mejla Johannes Nilsson
Område Vindeln
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vimek.com/sv/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cranab Group består av tre företag: Cranab, Vimek och Bracke Forest som alla är världsledande inom sina respektive områden. Den gemensamma framgångsfaktorn är att vi erbjuder de bästa tekniska lö sningarna för arbete inom skogsbruk och vägröjning. Våra produkter kännetecknas a v miljöanpassning, kvalité och löftet att uppfylla kundernas krav på professionalitet o ch effektivitet.

Vimek AB utvecklar och tillverkar skogsmaskiner för gallring och andra skogsvårdsåtgärder. Våra maskiner är omtyckta för att vara skonsamma mot naturen och för att de ger förutsättningar för hög kvalitet på utförda arbeten. Vid vår fabrik i Vindeln (50 km väster om Umeå) jobbar cirka 25 personer och vi omsätter drygt 100 miljoner kronor.