Supporttekniker

Supporttekniker

Rototilt Group AB i Vindeln är ett internationellt bolag med ett flertal dotterbolag runt om i världen. Vi är en av världens ledande företag inom produktsegmentet tiltrotatorer. Vi arbetar aktivt med värdegrundsfrågor och är måna om att skapa en miljö där alla trivs och har möjlighet att utvecklas.

Vår vision är lika enkel som självklar- Rototilt på varje grävmaskin.

Just nu söker vi en Supporttekniker, redo att ta sig an nya spännande och utvecklande utmaningar i ett företag med höga mål och ambitioner i en stark tillväxt.

Avdelningen Teknisk support ansvarar för support och utbildning av Rototilts produkter till återförsäljare, importörer och OEM kunder. I rollen som Supporttekniker arbetar du nära våra produkter och ger support till våra kunders tekniska personal.

I din roll kommer du ha en hel del kontakt med de flesta avdelningarna inom produktion- och marknadsorganisationen och vi kommer att på bästa sätt se till att du får en gedigen internutbildning gällande företag och produkt.

Vi arbetar med modern utrustning i ett öppet och trevligt klimat, med tydliga värderingar och kärnvärden.

I rollen som Supporttekniker kommer dina arbetsuppgifter innebära:
 • Teknisk support för produkter levererade av Rototilt till återförsäljare, importörer och OEM kunder
 • Skapa material för serviceinformation.
 • Bidra till att rätt teknisk produktinformation finns tillgänglig till kunden via aktuella kanaler
 • Analysera, sammanställa och rapportera brister på produkter i fält
 • Reklamationshantering
För att trivas i rollen ser vi att du har teknisk utbildning inom relevant område eller motsvarande kunskap förvärvad genom arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har mycket goda kunskaper och erfarenhet av hydraulik och styrsystem i tunga fordon. Erfarenhet av systematisk felsökning i komplexa system och erfarenhet av grävsystem och produktutbildning är också meriterande.
  Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Van datoranvändare med kunskap inom de vanligaste Office programmen.

  Dina personliga egenskaper värdesätts högt ochvi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då du som anställd på Rototilt är en viktig ambassadör och en viktig del i helheten av nöjda kunder.

  Urval, intervjuer och därmed även tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten kontakta Fredrik Ellingsson, Chef Teknisk support, 0933-232 91

  Välkommen med din ansökan!

  Inför varje rekryteringsprocess har vi tagit ställning till val av rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
  Mer info
  Kontaktperson Peter Strömberg
  Telefon 070 357 25 51
  Område Vindeln
  Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 12 dec 2022 (7 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Rototilt Group är ett internationellt bolag med ett flertal dotterbolag runt om i världen. Vi är ett av de världsledande företagen inom produktsegmentet tiltrotatorer, styrsystem och redskap till grävmaskiner. Vi är ett företag i stark tillväxt, som tror på framtiden och är måna om att skapa en miljö där alla trivs och har möjlighet att utvecklas.