Konstruktör/Tekniker till Cranab

Konstruktör/Tekniker till Cranab

Cranab AB är en världsledande leverantör av skogsmaskinskranar, gripare och kompletta busk- och vägröjningsmaskiner. Att ytterligare förstärka denna ställning och att etablera oss i samma position inom området timmerbils- och recyclingkranar är det mål vi nu strävar efter.

Cranab AB har idag ca 110 anställda och omsätter ca 250 miljoner kr. Våra två fabriker är belägna i Vindeln, 55 km från Umeå. Läs gärna mer på www.cranab.se

Konstruktör/Tekniker till Cranab

Vill du arbeta på ett företag med korta beslutsvägar, tillväxt och utveckling i fokus? Drivs du av ett stort tekniskt intresse inom både produktutveckling och utvecklingsprocesser med stort varierad arbetsinnehåll. Då kan ett jobb inom konstruktionsavdelningen på Cranab passa dig.

Dina arbetsuppgifter

Konstruktionsavdelningen består av en grupp ingenjörer/tekniker som ansvarar för produktutveckling av både nya och befintliga produkter. Ett varierat arbetsinnehåll ingår i gruppens arbetsuppgifter med allt från konstruktionsarbete, beräkningar, projektledning, mätningar och teknisk dokumentation.

I rollen finns stora möjligheter att påverka och delta i utformningen av arbetet, samt stora möjligheter till personlig utveckling inom en liten men mångsidig organisation. Du rapporterar till vår konstruktionschef och har ett nära samarbete med dina kollegor både inom avdelningen och övriga funktioner på företaget

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk ingenjörsutbildning på högskolenivå eller motsvarande. Vi ser att du är strukturerad, kommunikativ och socialt skicklig. Du har förmågan att se möjligheter, lösningar och motiveras av att jobba fram effektivare och förbättrade arbetssätt tillsammans med dina kollegor. Vi lägger stor vikt på din personlighet och eftersom arbetsinnehållet i tjänsten har stor variation, kan vi forma tjänsten efter dina kunskaper och erfarenheter för att passa bra in i vår grupp.

Din arbetsplats blir vid vårt huvudkontor i Vindeln och vi erbjuder goda möjligheter till distansarbete.

Din ansökan

Skicka in din ansökan, inklusive CV och personligt brev, till mattias.lundstrom@cranab.se. Sista ansökningsdag är 2021-05-21. Urval sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor eller är intresserad av att veta mer, så är du välkommen att kontakta vår

Konstruktionschef Mattias Lundström, 0933-14532, mattias.lundstrom@cranab.se

Facklig representant för Unionen är Andreas Hedman 0933-14535

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen in med din ansökan!

Mer info om oss hittar du på vår hemsida www.cranab.se
Mer info
Område Vindeln
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.cranab.com
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (3 dagar kvar)