Cranab söker Fixturmakare

Cranab söker Fixturmakare

Vi söker Fixturmakare till vår verksamhet i Vindeln!
På Cranab kommer du att ingå i en avdelning där avdelningen tar fram konstruktionsunderlag och tillverkar fixturer och produktionsutrustning som ska verifieras och godkännas innan den övergår till produktionen. I arbetet ingår även att vara ett stöd i produktionen vid produktionstoppar och/eller frånvaro av ordinarie personal.

Som Fixturmakare på Cranab kommer du att arbeta med många olika spännande uppdrag för att skapa en stabil process inom produktion. Allt ifrån små handfixturer till större bearbetningsfixturer. Även lyfthjälpmedel och olika typer av produktionsutrustning konstrueras och tillverkas av vår avdelning. Verksamhetsutveckling, effektivisering och rationalisering är viktiga ledord för vår verksamhet. Beslutsvägarna är korta, och möjligheterna att påverka ditt eget arbete samt produkterna är stora inom företaget.

Om dig
Vi söker dig som har verkstadsteknisk bakgrund från liknande industrier. Du har stor erfarenhet av manuell och NC styrd bearbetning. Då tjänsten innebär kontakter såväl inom som utom den egna avdelningen skall du som söker vara utåtriktad och lyhörd samt ha god förmåga att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och värdesätter eget ansvar och drivkraft. Erfarenhet av bearbetning och maskinprogrammering och/eller svetsning och robotprogrammering samt CAD är meriterande.

Ansökan
Skicka in din ansökan, inklusive CV och personligt brev, till lennart.engstrom@cranab.se
Sista ansökningsdag är 2021-02-12. Urval sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor eller är intresserad av att veta mer, så är du välkommen att kontakta vår Produktionstekniska chef Lennart Engström, 0933-145 61, lennart.engstrom@cranab.se
Facklig representant för Metall är Tommy Näslund 0730-567524.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info om oss hittar du på vår hemsida www.cranab.se
Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från säljare av rekryteringstjänster eller annonser
Mer info
Kontaktperson Lennart Engström
Telefon 0933145 61
Område Vindeln
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.cranab.se/
Sista ansökningsdag 12 feb 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cranab AB är en världsledande leverantör av skogsmaskinskranar, gripare och kompletta busk- och vägröjningsmaskiner. Att ytterligare förstärka denna ställning och att etablera oss i samma position inom området timmerbils- och recyclingkranar är det mål vi nu strävar efter.
Cranab AB har idag ca 150 anställda och omsätter ca 300 miljoner. Våra två fabriker är belägna i Vindeln, 55 km från Umeå.