Teknisk redaktör

Teknisk redaktör

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk redaktör hos vår kund kommer du tillhöra avdelningen eftermarknad/teknisk support. Där kommer du att ansvara för att tekniska instruktioner, anvisningar, reservdelsblad och övriga tekniska dokumentationer/illustrationer framställs och presenteras på ett professionellt och pedagogiskt sätt gentemot företagets kunder. Dina främsta verktyg kommer att vara Illustrator och Photoshop. Du kommer arbeta mot deadlines och det är viktigt att eventuella avvikelser kommuniceras i god tid. Du kommer dessutom att vara ett internt marknadsstöd gällande dokumentation för produkt- och eftermarknadsfrågor. Tjänsten kan komma att innefatta en del skrivande, och det är du som är kontaktpersonen gentemot översättningsbyråer. Du kommer

Din profil

Vi tror att du har en utbildning, alternativt utbildar dig inom interaktion och design, media och kommunikation, eller allra helst är utbildad teknisk redaktör. Eftersom vi behöver en person på plats omgående, är det inte jätteviktigt att ha lång arbetslivserfarenhet, utan huvudsaken är att du är duktig på Photoshop och Illustrator samt din personliga lämplighet. Det är en även en fördel om du har en god kommunikativ förmåga, främst i det skrivna språket både på svenska och engelska. Arbetet kräver att du är noggrann och kvalitetsmedveten med en hög servicekänsla. Är du kanske student från någon av ovan angivna utbildningar och vill ha ett sommarjobb på ett spännande, internationellt och framgångsrikt företag? Då ska du höra av dig till oss.

Din ansökan
För mer information är du varmt välkommen att kontakta Elin Wiklund på telefon 0733-512711, eller Mattias Adolfsson på telefon: 0733-512725. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansök därför så snart som möjligt, men absolut senast den 24 juni, via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Elin Wiklund
Telefon 0733-512711
Område Vindeln
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Vi söker nu en teknisk redaktör för bemanningsuppdrag hos en av våra kunder i Vindeln, med start omgående. Studerar du och vill ha ett spännande sommarjobb på ett spännande, internationellt och framgångsrikt företag? Då ska du söka. För rätt person kan inrekrytering bli aktuell.