Junior arbetsledare till GRK Infra!

Junior arbetsledare till GRK Infra!

Letar du efter en roll där du får arbeta för ett växande bolag? Vill du utvecklas i en organisation där du får lära av mer seniora kollegor för att växa i rollen som arbetsledare? Då ska du fortsätta läsa. GRK Infra söker en junior arbetsledare. Rollen som arbetsledare är mycket bred och i den ingår alltifrån planering, koordinering, coachning till beslutsfattande. Urval för tjänsten sker löpande så ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en junior arbetsledare till GRK Infra. Företaget har projekt på olika platser i Norrlandsdistriktet och i denna tjänst kommer du arbeta mot ett projekt i Vindeln kommun.

GRK infra är ett företag med cirka 500 anställda i både Sverige, Finland och Estland och är just nu inne i en spänande utvecklingsfas, där företaget vill inta positionen som norra Sveriges förstaval inom infrastrukturbranschen. I din roll som arbetsledare kommer du att ha möjlighet att utmanas och växa med din ambition om var du vill ta din karriär. Vill du utvecklas, tillsammans med seniora kollegor och arbeta för att nå din fulla potential, då är du den vi söker.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos GRK Infra. Uppdraget kommer att vara på heltid fram till oktober 2019, med goda möjligheter till förlängning. Förlägning kan bli aktuellt i Umeå eller annan ort där GRK har projekt på gång.

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare kommer du vara en del av en arbetsgrupp som styr produktionen på GRK infra i rätt riktning. I tätt samarbete med platschefen och övriga inom organisationen planerar och styr du projekt efter de satta målen. I Vindeln kommun kommer du vara arbetsledare för etableringen av Hällnäs bro där du kommer arbeta i ett team tillsammans med 10 andra kollegor. Du kommer exempelvis att:
 • Arbeta med planering och koordinering i projektet
 • Ha ansvar för genomförande av dagligt arbete och uppföljning dag för dag
 • Arbeta med coachning och beslutsfattande i arbetsgruppen
Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial teknisk utbildning, gärna mot väg och vatten eller bygg och anläggningbranschen. Annan teknisk utbildning är också intessant
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska då båda språken används dagligen i arbetet
 • Har B-körkort
Meriterande för rollen är:
 • Erfarenhet av arbete som arbetsledare sen tidigare.
 • Grundläggande kunskap kring produktionsarbete
 • Goda kunskaper i det finska språket
För att trivas i rollen ska du vara bekväm med att vara på resande fot för att arbeta i projektform.

Viktigaste för rollen är att du har rätt inställning för att tillsammans växa med GRK infra. Som person är du lösningsorienterad och duktig på att driva på ditt egna arbete framåt. Du är självgående i den mening att du vågar fråga om hjälp, inte väntar på arbetsuppgifter utan tar för dig och vill utvecklas i din roll. Vidare ser vi att du är noggrann och detaljorienterad samtidigt som du kan ha ett helhetsperspektiv på det arbete du utför och tycker om att samarbeta.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, arbetstider varierar
 • Placering: Vindeln kommun
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Vindeln
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget erbjuder tjänster inom infrastrukturbranschen. Däribland komplexa projekt som innehåller konstruktion, projektering och utförande av entreprenader inom väg, bro, järnväg och grundläggning. Läs mer om företaget på infrapolar.com.