CNC-operatör till Cranab!

CNC-operatör till Cranab!

Vill du vara med i utvecklingen av Cranab, en världsledande leverantör av skogsmaskinskranar, gripare och vägröjningsmaskiner? Nu söker vi en CNC-operatör som vill vara med och förstärka deras team och föra utvecklingen framåt!

Information om uppdraget

Academic Work söke CNC-operatör till Cranab.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Cranab. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig i sex månader till en början, men det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som CNC-operatör kommer du arbeta i skift, antingen förmiddag ca 5.50-14.10 eller eftermiddag ca 14-23.30, och är ledig fredag varannan vecka. Din huvudsakliga uppgift är att drifta en CNC-maskin och du kommer då hantera inkörningar, programändringar och hantering av verktyg och skärdata. Du kommer att jobba med avancerade fleroperationsmaskiner vilket gör din vardag varierad.

Tjänsten passar dig som vill vara en del av ett expanderande företag på väg framåt!

Vi söker dig som
  • Har en teknisk utbildning med inriktning mot CNC
  • Behärskar svenska
Det är meriterande om du arbetat i liknande roll samt om du har erfarenhet av programmering.

Som person är du lösningsorienterad och kvalitetsmedveten. Du är självgående och tar gärna egna initiativ och vill vara en del av Cranabs ambition att växa!

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Vindeln
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cranabs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
[Academic Work](mailto: ume01@academicwork.se).
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Vindeln
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cranab AB är ett företag benäget i Vindeln mitt i norra Sveriges stora skogar vilket ger dem möjlighet att känna skogen och dess förhållanden. De har tillgång till tre modernt utrustade fabriker, och ett löpande samarbete med professionella skogsbrukare av alla kategorier som hjälper dem i deras konstruktions- och testarbete. Denna samverkan mellan skogskultur, modern teknik och avancerat utvecklingsarbete är den bästa garantin för att produkterna alltid motsvarar de