Hoppa till innehåll

Gjuteritekniker till Svensk tryckgjutning i Vimmerby

Arbetsuppgifter:
 • Utföra och övervaka gjutprocesser enligt föreskrifter och riktlinjer.
 • Arbeta med gjuteriutrustning och maskiner.
 • Kvalitetskontroll av färdiga produkter och identifiera och åtgärda eventuella avvikelser.
 • Delta i underhåll och reparation av gjuteriutrustning.
 • Följa noggrant säkerhets- och arbetsmiljöregler.
Kvalifikationer:
 • Tidigare erfarenhet av gjutning och förståelse för gjuteriprocesser.
 • Teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Förmåga att tolka ritningar och tekniska specifikationer.
 • Grundläggande kunskap om metallurgi och materialhantering.
 • Noggrannhet och hög medvetenhet om kvalitet.
 • Förmåga att arbeta effektivt i ett team.
Övrigt
 • Placeringsort: Vimmerby
 • Tjänsten är en hyr-rekrytering där du börjar som konsult via Lernia och övergår i anställning hos vår kund
Hur du ansöker

Om du är en kvalificerad gjuteritekniker som är redo att ta nästa steg i din karriär, ser vi fram emot din ansökan. För att söka tjänsten klickar du på länken och fyller i formuläret. Vänligen kontakta ansvarig rekryterare Sara Rundberg Gren 072-2546650 alt sara.rundberg.green@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se] (https://www.lernia.se/).
Svensk tryckgjutning Sven Hjelte AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
13 dec. 2023 (15 dagar kvar)
Område

Om arbetsgivaren

Sven Hjelte grundade Svensk Tryckgjutning år 1967. Ända sedan dess har kvalitet och nära kundsamarbete varit grundstenarna som gjort oss framgångsrika. Tack vare skickliga medarbetare och teknisk utrustning i framkant, har vi kunnat svara upp mot marknadens ständigt ökande krav på kvalitet och leveranssäkerhet.

Framgångsrika familjeföretag byggs med stabilitet och långsiktighet. För Peter Hjelte, son till grundaren Sven, är just dessa faktorer också nödvändiga för kontinuerlig utveckling - och ovärderliga i jakten på att möta framtidens utmaningar. Sedan våren 2023 tillhör nu Svensk tryckgjutning Teknia Manufacturing Group med huvudkontor i Madrid som är en internationell koncern som specialiserat sig på tillverkning av metall- och plastkomponenter baserat på ett brett spektrum av teknologier. Nytt namn blir Teknia Vimmerby, i övrigt ändras inget inom organisationen.

Vår automatiserade och högteknologiska produktion har gjort oss till ett av de mest avancerade pressgjuterierna. Produkterna vi tillverkar finns nära dig, överallt i det moderna samhället. Tack vare vår målmedvetna produktutveckling slår vi vakt om vårt spetskompetensområde: komplexa pressgjutna komponenter till bilar, transportindustrin och elektronikutrustning.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb