Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Avfallstekniker sökes till Vimmerby Energi & Miljö!

Ansök nu
Är du intresserad av en ny utmaning? Har du ett intresse för miljö och energi? Då kan vi ha en spännande tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

Vill du jobba i ett lokalt och personligt företag med hög miljöprofil som sätter både kunden och medarbetaren i centrum? Vår kund Vimmerby Energi & Miljö AB ser sambandet mellan nöjda medarbetare och nöjda kunder. Hos dem arbetar du både i grupp och individuellt där du är med och skapar trygghet för deras kunder. Vidare sätter vår kund medarbetaren i fokus där du som kollega har möjligheten att utvecklas internt.

Vimmerby Energi och Miljö AB levererar bekvämt och tryggt förnybar el- och värmeenergi till lokala kunder. De tar hand om avloppet och avfallet samt levererar vårt viktigaste livsmedel - rent vatten. VEMAB har idag ca 55 anställda. De är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Mer information hittar du på deras hemsida - www.vemab.se

Tjänsten som Avfallstekniker är placerad på Återvinningscentralen strax utanför Vimmerby. Som avfallstekniker får du möjligheten att vara med på resan mot en helt ny och modern återvinningscentral som planeras att byggas de närmsta åren. Du har en central roll i bolagets renhållningsverksamhet och är ansiktet utåt mot de ca 50 000 kunder som årligen besöker återvinningscentralen. Ditt arbete innebär stor delaktighet och inflytande i verksamheten.

Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma
- Ge rådgivning och en bra kundupplevelse till kunder
- Planera och genomföra studiebesök på återvinningscentralen
- Informera om hållbar avfallshantering vid publika evenemang
- Utbilda kunder i sortering vid införande av fastighetsnära hämtning
- Stötta marknadsavdelningen kring information om avfallshantering
- Skötsel och städning av anläggningen
- Sortering av avfall
- Kontakter och avrop till entreprenörer
- Viss administration
- Köra hjullastare

Krav
- God svenska i tal och skrift
- Körkort B
- Grundläggande datorvana

Meriterande
- Tidigare arbetserfarenhet av liknande verksamhet
- Förarbevis för hjullastare
- Utbildning i hantering av farligt gods

Tjänsten är på heltid med start i augusti eller enligt överenskommelse. Detta är ett konsultuppdrag där man börjar med en visstidsanställning på 6 månader men kunden ser långsiktigt på uppdraget och goda möjligheter till förlängning finns. Arbetstiderna är förlagda måndag 08:00-19:00, tisdag-fredag, 08:00-16:00. Helgarbete förekommer.

Detta söker vi:

Om du är en positiv person som trivs med att arbeta med människor och service är det här rätt jobb för dig! Vi tror att du har lätt för att kommunicera och inte är rädd för att ta första steget i ett kommunikativt möte. Din samarbetsförmåga är god och du tycker om att jobba aktivt tillsammans med dina kollegor för att hela tiden förbättra och effektivisera er arbetsmiljö och verksamheten. För dig är det en självklarhet att ta initiativ, leda dig själv och dela din kompetens med dina kollegor och kunder. Du tycker ordning och reda är viktigt och håller anläggningen trevlig och välstädad.

Jobbet passar dig som är lösningsorienterad och ansvarsfull i ditt arbetssätt. Du har ett genuint intresse för avfall- och miljöfrågor.

Urvalsarbete och intervjuer kommer ske löpande. Vi vill därför att du skickar in din ansökan till oss så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: avfallstekniker, Vimmerby, heltid, energi, miljö

Sökord: avfallstekniker, Vimmerby, heltid, energi, miljö
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare