Hoppa till innehåll
Skobes logotyp

Skadetekniker

Ansök nu
Är du en fordonsintresserad person med stort intresse för teknik och dess digitala utveckling? Vill du arbeta med några av världens starkaste varumärken inom bilbranschen med regelbundna utbildningstillfällen för att möta framtidens tekniska behov? Då kan du vara rätt person för uppdraget som Skadetekniker hos oss på Skobes.

Det här erbjuder Skobes:
En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som Skadetekniker hos oss på Skobes i Vimmerby blir din uppgift att utföra skadereparationer.

Kundomsorg är av högsta prioritet hos oss på Skobes, så vi söker en positiv och driven person som har lätt för att skapa kontakter och har en välutvecklad känsla för service. Du är även ansvarsfull, flexibel och trivs med att arbeta i en grupp.

Vad vi önskar av dig?
Med tanke på dagens komplexa och teknikintensiva bilar så är det ett krav att du har jobbat med skadereparationer tidigare.

Det viktigaste för oss är dock att du har ett brinnande teknik och bilintresse, har lätt för att lära dig nya saker och är social. Du är öppen för ständiga förbättringar och förändringar i arbetssätt.

B-körkort är ett krav.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Skobes i Vimmerby.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta skadechef Fredrik Karlsson, fredrik.karlsson2@skobes.se

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag.

Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 okt. 2023 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Skobes är ett familjeföretag som grundades 1876. Idag ägs företaget av Magnus och Tobias, den femte generationen i rakt nedstigande led. Skobes Bil AB är moderbolaget och huvudkontoret finns i Tranås. Utveckling har varit ledordet genom alla år som Skobes varit verksamt.

Skobes utvecklar kontinuerligt det kompletta bilnyttjandet, sina medarbetares kompetens och investerar i anläggningarna. Även kvalitet och miljö ingår i det kontinuerliga utvecklingsarbetet och Skobes är ISO-certifierat för kvalitet och miljö.

Fakta:
Skobes är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault, Dacia och Maxus. Koncernen har anläggningar på elva orter och omsätter cirka 1,9 miljarder kronor. Antalet anställda är cirka 340 personer.

Liknande jobb