Hoppa till innehåll
Metallfabriken Ljunghäll AB logotyp

Vi söker industriarbetare till Metallfabriken Ljunghäll AB

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Nu söker vi erfarna drivna och engagerade industriarbetare. Kompetenser vi letar efter är bland annat CNC-operatör, gjuterioperatörer, truckförare, montörer och bearbetare. Vi söker dig med tekniskt intresse och som tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Du ingår i ett produktionsteam där du blir en del av den dagliga tillverkningen.

Vid samtliga arbeten läggs stor vikt vid skydds- och säkerhetsarbete.

Formell kompetens

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av att arbeta inom industrin, då främst som truckförare, maskinoperatör, bearbetare eller gjutare.
  • Körkort B och tillgång till bil är ett krav.
  • 18 år fyllda och behärskar svenska i tal och skrift.
  • Truckkort är meriterande
Din bakgrund

Kanske har du tidigare arbetat inom industrin och söker dig nu tillbaka.

Meriterande är om du har dokumenterad utbildning av svets eller CNC, SSG, Heta Arbeten, eller truckkort. Vi ser gärna att du är en person som har ett stort intresse för teknik- och industriarbete. Du är i god fysisk form då arbetet bitvis kan vara tungt och/eller monotont. Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av kollegor.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det väldigt viktigt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Du tar eget ansvar och tycker om nya arbetsuppgifter.

Anställningsform/omfattning

Visstidsanställning/Heltid

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Det förekommer flera olika typer av skift så du som söker ska ha möjlighet att arbeta varierade arbetstider då vi på förhand inte vet vilka tider som kommer att bli aktuella.

I dessa rekryteringar samarbetar det lokala företaget med Lernia. Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Det kan förekomma personlighetstest eller kompetenstester för tjänsten.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
01 nov. 2023 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och producera metaller för morgondagens moderna samhälle? Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta i produktionen hos vår kund Ljunghäll AB.

Välkommen med en ansökan till oss redan idag!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare