Reparatör/CNC-tekniker

Reparatör/CNC-tekniker

Har du god teknisk kompetens och vill fördjupa dig i tekniskt och praktiskt kunnande inom underhåll av CNC-maskiner? Har du erfarenheten och viljan att vara en del av vår stora satsning på bearbetning med Grobmaskiner? Då kanske du är den Reparatör/CNC-tekniker som vi söker! Ljunghäll är ett av Europas ledande företag inom pressgjutning och det största pressgjuteriet i Sverige.

ARBETSUPPGIFTER
Ljunghäll söker en Reparatör/CNC-tekniker med erfarenhet av Grobmaskiner, till vår Underhållsavdelning. Avdelningen ansvarar gemensamt för förebyggande underhåll i vår maskinpark. Som Reparatör/CNC-tekniker arbetar du med löpande service och reparationer av våra maskiner, både akut felsökning och förebyggande underhåll. Du är även behjälplig i diverse projekt som utförs i verksamheten. I vår strävan efter ständiga förbättringar kommer du att vara en viktig kugge i vår verksamhet för att förbättra produktivitet, kvalitet, effektivitet och arbetsmiljö. Det är ett varierande och utvecklande arbete med daglig problemlösning, där du samarbetar med arbetskamrater från olika avdelningar på Ljunghäll.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Det är en heltidstjänst, arbetet är förlagt till dagtid. Placering är på Ljunghäll i Södra Vi.  

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
 • någon form av verkstadsutbildning eller motsvarande kunskaper
 • flera års arbetslivserfarenhet av reparation/underhållsarbete med CNC-bearbetning och Grobmaskiner
 • erfarenhet av felsökning och avhjälpande underhåll är meriterande
 • erfarenhet av Siemens styrsystem
 • erfarenhet av Gantry system
 • dokumenterat god teknisk allmänkompetens
 • goda kunskaper i CNC-maskiner
 • god förståelse för mekaniska ritningar
 • goda kunskaper inom el, hydraulik och pneumatik
 • goda kunskaper i engelska.
 • kunskaper i tyska är meriterande

Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten, självgående, drivande och lösningsfokuserad med god initiativförmåga. För att passa i rollen är det också viktigt att du har god servicekänsla och samarbetsförmåga.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

OM TJÄNSTEN
Du rapporterar till Underhållschefen. Tjänsten som Reparatör/CNC-tekniker är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Ljunghäll AB. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att fylla i formuläret ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan.
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Maria Edner på via 070-340 83 61 eller maria.edner@eterni.se alternativt Linda Malmros på via 070-340 86 33 eller linda.malmros@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!


 
Mer info
Område Vimmerby
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://ljunghall.com
Sista ansökningsdag 5 apr 2023 (13 dagar kvar)