Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Industriarbetare sökes för uppdrag i Vimmerby med omnejd!

Ansök nu
Trivs du inom industrin och söker efter något nytt? Kan du tänka dig att arbeta med olika saker och har kunskaper från flera delar av industrin? Då ska du söka dig till oss på Lernia!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta inom industrin med olika delar inom tillverkning och produktion. Du kommer att ingå i ett produktionsteam där du är en viktig del av det dagliga arbetet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan komma att bestå av allt från produktmontering, bearbetning, maskinoperatör, slipning samt truckkörning. Vi letar även efter gjutare- och smältoperatörer.

Arbetet ställer krav på ett högt tempo, noggrannhet samt att du har en vilja att utvecklas med företaget! Att du är plikttrogen och sköter dina arbetstider på ett föredömligt sätt är också otroligt viktigt!

Om dig
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:
  • Körkort och tillgång till bil
  • Goda kunskaper i svenska - tal och skrift
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från industri och tillverkning
  • Meriterande är truckkort A+B, men inget krav.
Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad och driven person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det viktigt att du är ansvarstagande, har hög arbetsmoral och är en social lagspelare som gärna arbetar i grupp. Du är även flexibel och öppen för att prova på olika vanligt förekommande arbetsuppgifter inom industrin.

Om anställningen
  • Placeringsort: Vimmerby med omnejd
  • Tjänstgöringsgrad: heltid
  • Anställningsform: visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2020 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi industriarbetare för framtida uppdrag i Vimmerby med omnejd. Vi på Lernia vill ligga steget före och stå beredda med duktiga kandidater när behovet av personal kommer in. Dessa framtida uppdrag kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos våra kunder. Där får du möjlighet att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare