Hoppa till innehåll
Lernia rekrytering logotyp

Nu söker vi en kvalitetstekniker till våran kund i Vimmerby

Ansök nu
Nu söker vi en erfaren kvalitetstekniker!

Om tjänsten

Som kvalitetstekniker har du ansvar för att optimera och utveckla produktionsprocesserna. Att hitta förbättringsmöjligheter och lösningar, driva processförändringar, genomföra och följa upp effektiviseringar. Detta görs både löpande, i grupper och i projektform. Det kan vara för att förbättra företagets arbetssätt, vid maskininvestering, produktutveckling, ergonomisk förbättring av arbetsplatsen eller layoutförändring. Som tekniker kommer du även att ha daglig kontakt med både produktionspersonal, produktionsledning, konstruktörer och planerarare.

I produktionsflödet ingår många olika avdelningar som behöver en teknikers stöd och driv i sitt förbättringsarbete. På företaget finns allt från processer med hög automation till mer manuella processer med stor förbättringspotential och spännande utmaningar. Du kommer att vara en supportperson till produktionen och tillsammans med övriga delar av fabriken säkerställa ett ständigt förbättringsarbete rörande ergonomi, kvalitet och produktivitet för fortsatt tillväxt och lönsamhet.

Låter det intressant och utvecklande att arbeta med processförbättringar, lean, metodutveckling, maskininvesteringar och projektledning inom den tillverkande industrin? Då är detta något för dig!

Om dig

Vi söker dig som är ansvarstagande, kommunikativ initiativrik och koordinerande som inte är rädd att fatta egna beslut. Som person är du driven och lösningsorienterad, du trivs i en roll där du får arbeta självständigt i nära samarbete med andra. Du är analytiskt lagd och har god förmåga att planera, strukturera och prioritera. Du är rak, tydlig och lyhörd i din kommunikation.

Du har en högskoleingenjör eller civilingenjör inom maskinteknik med inriktning mot produktionsutveckling eller produktionsteknik. Vi ser att du har minst 3-5 års erfarenhet av liknande arbete inom industrin. Du behöver vara teknisk och gilla att komma på nya lösningar och metoder. Har du kunskap inom standardiserat arbetssätt, lean, eller liknande så är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektledning och att driva större förbättringsprojekt.

Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt gärna ett personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell konsultchef anna.andersson@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetenseller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på www.lernia.se
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
08 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare