Fordonstekniker

Fordonstekniker

Nu är det dags igen! Nytt år och Holmgrens Bil i Vimmerby fortsätter att växa med nya varumärken och behöver därför ytterligare en grym fordonstekniker till deras team. Välkommen med din ansökan!

Om dig
För oss på Holmgrens Bil är det viktigt att rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bemöter alltid dina kunder och arbetskamrater på ett mycket professionellt sätt och tar ansvar för att bygga långsiktiga relationer. Du har en hög känsla för service samtidigt som du är noggrann.

Oavsett om du idag är en etablerad fordonstekniker med några års yrkeserfarenhet eller om du är nyexaminerad med en vilja och ödmjukhet att utvecklas tillsammans med oss så är du välkommen med din ansökan.

Krav och meriter
Slutförd fordonsteknisk utbildning
B-körkort
Mycket god datorvana
Om du har certifikat inom t.ex AC ser vi det som meriterande
  Om jobbet
  På anläggningen arbetar vi med BMW, Ford, MG, Hyundai och Nissan och har du erfarenhet från något eller flera av märkena så är det meriterande. Du har ett operativt ansvar för att självständigt utföra samtliga förekommande reparations- och underhållsarbeten på ett fackmannamässigt sätt inom samtliga utrustningsområden inkluderande enklare svets- och karosseriarbeten. I uppgiften ingår felsökning, åtgärdande av fel, kontroll av åtgärderna, provkörning och in- och utkörning av fordon.

  På Holmgrens Bil i Vimmerby arbetar fem fordonstekniker, ett glatt gäng med bra sammanhållning och samarbete.

  Omfattning: Heltid tillsvidare
  Arbetstider: 07:00-16:00
  Placeringsort: Vimmerby
  Tillträde: Enligt överenskommelse

  Vad Holmgrens Bil erbjuder
  Holmgrens Bil erbjuder en spännande arbetsplats som bygger på sunda värderingar i en händelserik bransch. Vårt varumärkeslöfte Vi bryr oss och våra kärnvärden glädje, respekt, ansvar och sparsamhet genomsyrar allt vi gör och står för. Den riktar sig inte bara till våra kunder, utan i allra högsta grad även till alla våra medarbetare. Hos oss finns det möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling. Holmgrens Bil erbjuder dessutom en rad personalförmåner, allt ifrån friskvårdsbidrag till möjligheten att nyttja en fjällstuga i Björnrike. Som anställd hos oss kan du känna dig trygg- vi är anslutna till kollektivavtal!

  Läs gärna mer om oss här.

  Ansökan
  Ansök senast 19 februari 2023. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Servicechef Mattias Andersson på mejl mattias.andersson2@holmgrensbil.se
   Mer info
   Område Vimmerby
   Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
   Typ av anställning Heltid
   Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (16 dagar kvar)

   Om arbetsgivaren

   En av Sveriges största privata bilhandlare som idag drivs av tredje generationen Holmgren. Holmgrens Bil finns på 13 orter och totalt 15 anläggningar. Vi erbjuder allt från service till fritidsfordon och mobilitetstjänster.