Hoppa till innehåll
Engströms logotyp

Tekniker Lastbilar

Ansök nu
Vi söker en tekniker till vår lastbilsverkstad i Vimmerby. Är du en person som ser lösningar och vill jobba med lastbilar och släpvagnar?

Som tekniker hos oss på Engströms så kommer du i första hand arbeta med service och reparationer av tunga fordon och släpvagnar med inriktning på Scania. Du arbetar i huvudsak självständigt, men även i grupp med dina kollegor. En stor del av ditt arbete sker digitalt vad gäller felsökning, tidstämpling, mejl och dokumentation. Tillsammans med dina kollegor är det viktigt att alltid göra kunden nöjd för att snabbt komma ut på vägarna igen.

Vi erbjuder dig ett varierande och omväxlande jobb i ett litet sammansvetsat team där du får vara vara med att påverka och komma med egna idéer. För oss är det viktigt att trivas och ha kul på jobbet vilket du kommer ha med oss! På Engströms får du ständig utveckling kopplat till ditt arbete via Scanias utbildningsportal.
Har du inte C-körkort är detta inget hinder, det kan du ta hos oss.

Vi söker dig som är utbildad fordonstekniker eller har arbetat med tunga fordon tidigare. Vi ser att du har ett starkt driv och nyfikenhet att lösa uppgifter ihop med dina kollegor. Ett krav är att du har B-körkort. Vi värdesätter om du har god datorvana och har erfarenhet av att jobba med el och hydraulik. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Låter det intressant?

Skicka in din ansökan idag!
Sista ansökan är 31 augusti, men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du vår Servicechef Rasmus Lövgren

Telefon: 0492 - 66006
Mail: rasmus.lovgren@engstromsbil.se

eller vår Teamledare i Vimmerby Joakim Mjösberg
Telefon: 0492-66014
Mail: joakim.mjosberg@engstromsbil.se
Engströms logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 augusti 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Engströmskoncernen är en familjeägd företagsgrupp som grundades 1927 och har idag försäljnings- och serviceverksamhet i Linköping, Vimmerby, Västervik samt Kisa. Engströms är auktoriserade återförsäljare av Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT, Cupra, Volkswagen transportbilar och Scania. Koncernen omsätter 1,3 miljarder SEK, har cirka 280 anställda och omfattar Engströms Bil AB, Engströms Lastbilar AB, Engströms Fastighet AB samt Engströms Finans AB.