Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
21 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om oss
I Astrid Lindgrens värld finns det 5 restauranger av olika karaktär, varav en ny för säsongen 2024. Våra kök är moderna och anpassade för verksamheten. Råvarorna kommer i första hand från våra småländska trakter och vi arbetar med menyer som håller hög kvalité och följer årets säsonger. Här lagar vi redig mat!

Vem söker vi
Vi tror att du har utbildning och erfarenhet av kockyrket och nu vill ta ett steg vidare i din utveckling. Du har ett genuint matintresse och lätt för att samarbeta och få alla i köket att arbeta mot samma mål.

Vi erbjuder
Vi är stolta över vår matsatsning och erbjuder en arbetsplats där vi ser vår personal som en investering och jobbar aktivt för att ha en bra arbetsmiljö där alla mår bra och det är ordning och reda. Vi erbjuder personalboende i Vimmerby.

Arbetstiderna är främst förlagda till dagtid men vissa kvällspass förekommer också. Vår säsong sträcker sig fram till v 45.

Ansökan
Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag för att få jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken. Vi ser fram emot att höra av dig.

För frågor kontakta gärna vår personalavdelning
jobb@astridlindgrensvimmerby.se
0492-798 30
Astrid Lindgrens Vimmerby AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juli 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren