Truckförare

Truckförare

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att köra truck på sågverket, flytta sågade virkespaket från sågen till uppställningsplats och torkar. Även viss helgjour ingår i tjänsten då du ser till att torkarna går och även tömmer och fyller dessa vid behov.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du har truckkort och stor erfarenhet av att köra större motviktstruck gärna från sågverk. Krav är också att du har B-körkort och talar och förstår svenska utan problem. Du är som person ansvarstagande, lojal, ordningsam, stresstålig, säkerhetsmedveten och samarbetsvillig. Du har kort sagt en hög arbetsmoral och ser långsiktigt på detta jobb.

Information och kontakt

Arbetet är dagtid, måndag-fredag, men även helgjour ca en helg/månad. Anställningen börjar med en visstidsanställning på Wikan Personal men för rätt person kommer anställningen leda vidare till en tillsvidareanställning på sågverket. Vi räknar med att du tillträder tjänsten i början på maj. Sista ansökningsdag är 2021-03-25, men vi gör löpande urval så vänta inte med din ansökan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Leif Håkansson 0381-480953.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Leif Håkansson
Telefon 0381-48 09 53
Område Vimmerby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 25 mars 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker en erfaren truckförare till sågverk