Operatör/truckförare

Operatör/truckförare

Operatör/truckförare

Dina arbetsuppgifter

Du jobbar omväxlade i produktionen och med truckkörning.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi vill att du har erfarenhet från industri och truckkörning med motviktstruck. Du är flexibel och trivs med omväxlade arbetsuppgifter, samarbetsvillig, lättlärd och social. Du är också stresstålig och gillar när det är full fart.
Du har körkort och tillgång till bil samt truckkort B1. Du talar och förstår svenska utan problem.

Information och kontakt

Arbetet börjar som en visstidsanställning på Wikan Personal men för rätt person finns goda möjligheter att få en tillsvidareanställning hos vår kund. Arbetet är dagtid men det finns andra skift på företaget så det är bra om det finns flexibilitet när det gäller arbetstiderna.
Sista ansökningsdag är 2022-07-08, men behovet är omgående och vi gör löpande urval så sök gärna omgående.
Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att ringa Leif Håkansson 0381-480953.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Leif Håkansson
Telefon 0381-48 09 53
Email Mejla Leif Håkansson
Område Vimmerby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov.