Betongarbetare till Vimmerby Prefab Betong AB

Betongarbetare till Vimmerby Prefab Betong AB

Gillar du att arbeta praktiskt och vill bli en del av ett härligt gäng? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Arbetet på Vimmerby Prefab Betong innefattar allt ifrån att läsa ritningar, gjuta betong till slutlig montering av betongdelarna. Det kan även förekomma visst arbete tillsammans med formställare där nya former till betongen skapas. Som anställd kommer du att bli en del av ett härligt gäng där man tar laget före jaget och alltid gör sitt yttersta för att bidra till arbetsplatsens utveckling och goda stämning.

Företaget genomgår en lite mindre omorginisation så för rätt person finns det alltså goda chanser att utvecklas inom företaget.

Din profil

Vi söker dig som är en bra lagspelare och har lätt för att samarbeta med andra. Du tycker om praktiskt arbete och är inte rädd för att ta i. Med ett sunt förnuft och nyfikenhet strävar du efter att lära dig och bli bättre för att få bästa möjliga chans att utvecklas och växa i din roll.
Du är lyhörd och värderar, precis som övriga på arbetsplatsen, att vara punktlig och noggrann i ditt arbete.

Skallkrav:
  • Gymnasieutbildning (Gärna praktisk)
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av liknande arbete eller produktion.
  • Truckkort
  • Vana att lyfta med traverser
Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Vimmerby
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Omgående
Mer info
Kontaktperson Jonatan Stridh
Email Mejla Jonatan Stridh
Område Vimmerby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.prefabbetong.se
Sista ansökningsdag 22 mars 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Vimmerby Prefab Betong. Vår försäljning och tillverkning ligger i Vimmerby och vi levererar till hela Sverige. Vi tillverkar betongväggar och andra betongelement för villor, lantbruk och industri. 2006 startade Morgan Frejd och Roine Blixt företaget Vimmerby Prefab Betong. Två år senare har vi fjorton anställda. Samtidigt som vi har upprätthållit leveranserna har vi byggt nya lokaler. Ett tufft åtagande som lyckats tack vare smart planering och gott stöd från kunder, personal och samarbetspartners. Idag har vi 36 anställda och företaget drivs och ägs av Morgan Frejd. 2011/12 byggde vi en ny betongblandarstation, nordens modernaste, för att bli självförsörjande. Nu står Prefab Betong redo med de resurser som krävs för att möta marknadens utmaningar.

Prefab Betong använder enbart certifierat grus och betong.

Vi är certifierade av Nordcert och BBC