Avdelningschef till Serviceavdelningen

Avdelningschef till Serviceavdelningen

Avdelningschef till Serviceavdelningen

Vi söker en Avdelningschef till Serviceavdelningen med stort intresse för ledarskap. Avdelningen som består av 17 medarbetare har ansvaret för bygg, måleri och fastighetsdrift på alla Vimarhems bostäder samt kommunens samtliga fastigheter. Avdelningen är i en omorganisation och du får vara med i utvecklingen mot en mer digitaliserad och processtyrd verksamhet. Din uppgift är att leda och fördela arbetet i de olika grupperna som består av målare, snickare och tekniker. Rollen innebär att du måste vara duktig på att kommunicera och bygga relationer då du har mycket kontakt med både hyresgäster och underleverantörer.

Du arbetar med ekonomi såsom prognos och uppföljning med fokus på effektivisering. Du sköter också övrig ekonomi med inköp, fakturahantering och löner. Du svarar direkt till Fastighetschefen och sitter med i ledningsgruppen.

Din profil

Du har någon form av teknisk utbildning och gärna med en eftergymnasial påbyggnad. Då avdelningen är inne i en omorganisation ser vi gärna att du är erfaren av ett ledarskap i förändring. Det är viktigt för dig att samarbeta och att du är duktig på att kommunicera. Du är van att arbeta i och kommunicera med digitala verktyg.

Vi erbjuder dig som är intresserad av ledarskap i förändring och att utveckla digitala processer ett intressant och utvecklande jobb.

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta gärna Annika Lundberg, OnePartnerGroup 076 - 946 83 30. Sista ansökningsdag den 7 juni 2020. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.
Mer info
Område Vimmerby
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Vimarhems affärsidé är att äga, utveckla och förvalta ett tryggt och attraktivt boende i Vimmerby kommun för olika målgrupper och behov.
Vimarhem ska i samråd med ägaren, Vimmerby kommun, arbeta för en god utveckling av kommunens bostadsmarknad."
Vimarhem äger och förvaltar ca 1 300 bostadslägenheter och ca 85 lokaler. Vimarhem sköter dessutom Vimmerby kommuns fastigheter såsom Stadshus, skolor, förskolor och servicehus mm. Vi är 41 anställda.