Yrkesarbetare till Vimmerby

Yrkesarbetare till Vimmerby

Svevia är Sveriges ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i landet. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och annan infrastruktur. Vi söker dig som vill vara med och driva och utveckla vår verksamhet i Svevia. Är du vår nya medarbetare till Division Drift med placering i Vimmerby?

Välkommen med din ansökan till Svevia- vi har valt specialistens väg!

Tjänsten: Vi söker en ny medarbetare som inom området vägar och gator kommer arbeta både med drift- och underhållsarbeten av varierande karaktär och som bestäms av innevarande säsong. I tjänsten ingår beredskap och arbete förekommer på obekväm arbetstid.

Kvalifikationer: Det är meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet från bygg- eller anläggnings-verksamhet alternativt från transportsektorn. Ett krav är att du innehar B- samt C-körkort. Vidare är det meriterande om du innehar YKB samt "Arbete på väg". Du behärskar tekniska hjälpmedel och har god IT-vana.

För oss är det viktigt med ett gott bemötande, både när det gäller arbetskollegor som kunder. Att du är en lagspelare, men som inte ser det som en motsats till att kunna arbeta självständigt. Du har tydligt kundfokus och ser det som självklart att leverera rätt - både avseende tid och kvalité. Du trivs med variation och snabba förändringar i arbetet, som innebär mycket eget ansvar och arbetsuppgifter med hög frihetsgrad. En vilja och förmåga att se de problem som finns för att sedan fokusera på lösningar.

Dela väg med oss: Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och omväxlande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Ansökan: Sök tjänsten via länken nedan - urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2018-12-02. För frågor är du varmt välkommen att kontakta Platschef Joakim Jonsson, 010-4581922. Fackliga företrädare nås via växeln, 08-4041000.

All telefonförsäljning med anledning av denna annons undanbedes vänligt men bestämt.
Mer info
Område Vimmerby
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 dec (11 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Svevia är företaget som valt en egen väg. Vi är fokuserade på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur.

Våra 1800 medarbetare finns på över 100 platser i hela Sverige och vi omsätter 7,6 miljarder. Sedan 2011 finns Svevia även i Norge. Vi är alltid på väg mot framtidens sätt att bygga och sköta om broar, flygplatser, hamnar, järnvägar, parker, vägar och annan infrastruktur. Men vi är också på väg här och nu, dygnet runt, från norr till söder och från väst till öst, för att sopa, ploga och sköta om vägar, gator, parker och torg. Vill du följa med oss på resan kliver du enklast in på svevia.se.