Bilsäljare

Bilsäljare

Är du en driven affärskvinna/affärsman? Vill du arbeta med några av världens starkaste varumärken i ett fritt och självständigt jobb? Då kan du vara rätt person för uppdraget som säljare hos oss på Skobes.

VILKA ÄR SKOBES?
Skobes Bil är ett familjeföretag som grundades 1876 och ägs och drivs idag av femte generationen. Skobes är auktoriserade återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia och Ford och finns idag på 11 orter, vi är ca 340 anställda och omsätter ca 2 miljarder kronor.
Vi vill erbjuda kunden ett "Komplett Bilnyttjande", dvs allt från bilförsäljning, verkstad, bildelar, Tanka, Tvätta, finansiering, försäkring mm under samma tak, och det vill vi göra på vårt sätt - "Personligt hela vägen".

TJÄNSTEN
Ditt uppdrag består i att sälja kompletta bilägarlösningar. Volvo, Ford, Renault och Dacia är några av de bilmärken som ligger i absolut framkant vad gäller varumärkesstyrka, kvalité, modellprogram och volym. För att nå framgång i den här tjänsten behöver du ha ett starkt intresse för säljarbete, modern teknik, ha en god planerings- och organisationsförmåga, ha lätt för att bygga starka relationer samt ett utpräglat sinne för affärer.

VEM ÄR DU?
Är du en driven affärskvinna/affärsman? Vill du arbeta med några av världens starkaste varumärken i ett fritt och självständigt jobb? Då kan du vara rätt person för uppdraget som säljare hos oss på Skobes. Kundomsorg är av högsta prioritet hos oss, så det krävs att du är en utåtriktad och positiv person som har lätt för att skapa nya kontakter och har en väl utvecklad känsla för service. Du är dessutom flexibel med en stor portion eget driv.

VARFÖR SKOBES?
Vill Du jobba i en bransch i ständig utveckling, där personalen är den viktigaste tillgången för att nå helnöjda kunder?
Skobes genomsyras av "Personligt hela vägen", vilket innebär en äkta vilja att ge god och personlig service för att se nöjda kunder. Då är det av yttersta vikt att våra medarbetare är både kompetenta och engagerade och därför är vi beredda att investera i Dig.
"Trivsel, Engagemang och Utveckling" är våra interna ledord som vi eftersträvar dagligen.
Utöver ett roligt, utmanande och mycket tillfredsställande arbete erbjuder vi också möjlighet till kompetensutveckling. Självklart får Du också en god introduktion i vår Skobesanda när Du börjar för att snabbt komma in i verksamheten och företagskulturen.

Låter detta som jobbet för Dig? Tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.
Sista ansökningsdag är 2019-05-13

Välkommen att skicka din ansökan, CV och eventuella frågor om tjänsten via e-post till Försäljningschef Daniel Lindström: daniel.lindstrom@skobes.se
Mer info
Område Vimmerby
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 maj 2019 (25 dagar kvar)