På jakt efter heltidsjobb?

På jakt efter heltidsjobb?

Det viktigaste för oss är inte vad du tidigare gjort, utan det viktigaste är att du har rätt inställning, vilja och engagemang.

Säkerhetskonsult
Du kommer arbeta med att boka och genomföra kundbesök i Vimmerby med omnejd. Rollen är en kombination av teamwork och eget ansvar där flertalet internutbildningar väntar. Vi sätter upp individanpassade mål utifrån dina ambitioner och vart du vill komma. Du kommer jobba i en säljande och rådgivande roll med förstklassig coachning och daglig uppföljning, allt för att du skall få rätt stöd i din roll. Du kommer få vara med och bygga upp ett team från grunden. Gillar du att umgås med vänner på helgen och sova ut på morgonen kommer du älska våra arbetstider! För att möta våra kunder jobbar vi eftermiddag kväll och har ledigt varje fredag och lördag. Vi startar dagen tillsammans på kontoret då vi har uppstartsmöte för att peppa och stötta varandra inför dagen.

Sector Alarm
Vi jobbar med en heltäckande säkerhetslösning som idag är näst störst i både Europa och Sverige. Tillsammans med vår larmcentral och prisbelönta kundservice ger vi våra kunder personlig kontakt dygnet runt, året om. Våra kunders trygghet är vår högsta prioritet, vi säljer inte en säkerhetslösning, vi säljer något mycket viktigare - trygghet i vardagen!

Vem vi söker
Eftersom du kommer få jobba med en av Europas främsta säkerhetslösningar ser vi att du är en skicklig personkännare som gillar att skapa nya kontakter och sprida glädje omkring dig. Pålitligheten, förbättringsviljan och att du är en bra lagspelare är viktigt för oss. Du behöver vara prickfri i polisens belastningsregister och kunna svenska flytande i tal och skrift.
Eftersom du kommer jobba med kundmöten och avtalsskrivning kräver vi en hög social kompetens. Har du tidigare erfarenheter av serviceyrken eller försäljning är det meriterande.

Vad vi erbjuder
  • Vi jobbar aktivt med att våra medarbetare ska trivas hos oss därför firar vi framgång och bra prestationer för att du ska känna glädje och inspiration när du kommer till jobbet!
  • Du kommer få gå vår skola Sector Way Academy där du får verktygen att bli en bra säljare. Du får lära dig värdefulla säljtekniker, att bygger långsiktiga kundrelationer, hålla i kundmöten, beslutspsykologi och mycket mer. Som ett internationellt bolag finns utvecklingsmöjligheter både i Sverige och i Europa.
  • Gemenskapen är viktig för oss därför anordnar vi flertalet aktiviteter året om, från fotboll och beachvolleyboll till gemensamma kick-offer, biobesök och Göteborgsvarvet. Vi åker också på flertalet resor under året och är du den drivna person vi letar efter kanske det är du som får åka med på nästa resa till Norges vackra natur, Las Vegas eller Afrika!
Hur du ansöker
Urval och intervjuer sker löpande så annonsen kan komma att stängas ner tidigare än utsatt om vi gått över urval och intervjufasen. Har du frågor vänligen kontakta rekryterare Hanna Pärsson på 0733 70 32 56 eller hanna.parsson@sectoralarm.se.
Mer info
Kontaktperson Hanna Pärsson
Telefon 0733703256
Område Vimmerby
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.com
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sector Alarm har idag 200 000 kunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden. Sedan etableringen 1995 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med 510 000 kunder och 1 700 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Finland, Frankrike, Irland, Norge, Spanien och Sverige. Sector Alarm har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.