Laborant till Orkla i Frödinge

Laborant till Orkla i Frödinge

Har du ett intresse för livsmedel och har en utbildning inom kemi eller mikrobiologi? Trivs du med att göra analyser, planera och driva förbättringar? Då skulle du trivas som Laborant på Orklas fabrik i Frödinge.

Dina arbetsuppgifter

Som laborant kommer du vara en viktig del i arbetet med att säkerställa att Orklas produkter är av god kvalité. Du kommer planera och utföra kemiska, fysikaliska och mikrobiologiska analyser där du även tolkar och gör utvärderingar och rapporterar analysresultatet för verksamheten. Du stöttar även verksamheten vid innovations- och produktprojekt samt driver på förbättringar inom ditt område. I din roll har du även ansvar för instrument och utrustning där du är specialist på avdelningens processer samt coachar och utbildar linjeorganisationen inom ditt område. Mat säkerheten är mycket viktig där du säkerställer lagkrav, regelverk och policys som OFSS, BRC, HACCP och EHS.

Din profil

Vi söker dig som har utbildning inom kemi eller mikrobiologi på minst gymnasial nivå. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, Office-programmen samt system för hantering av labbdata. Du har goda kunskaper inom mikrobiologi och det är meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsproduktion och livsmedelsbiologi.

Vi söker dig med en drivkraft och vilja att lära dig nya uppgifter, har en god analysförmåga samt är van vid att arbeta självständigt. Som person ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta med både medarbetare, kollegor och chefer från andra funktioner. Du är noggrann och ordningsam i ditt arbete där du värdesätter en god kvalité.

Tjänstgöringsort: Frödinge, Vimmerby

Arbetstid: I grunden dagtid vardagar men varierande tider kan förekomma.

I den här rekryteringen har Orkla Foods AB valt att samarbeta med OnePartnerGroup Kalmar. Sista ansökningsdag är den 22 november 2019. Om du vill veta mer om tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Annika Lundberg, 0769-46 83 30 eller annika.lundberg@onepartnergroup.se. Vi tillämpar löpande urval.

Om Orkla Foods Sverige AB

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 5 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Frödinge, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Simrishamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara ”Din vän i vardagen” genom att leva upp till våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen

Orkla som är noterat på Oslobörsen.
Mer info
Område Vimmerby
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se