Administratör till Orkla Foods i Frödinge

Administratör till Orkla Foods i Frödinge

Är du en flexibel och planerande person som trivs med varierande uppgifter? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker en Administratör till Orkla Foods i Frödinge. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet.

Om kundföretaget

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 5 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Frödinge, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Simrishamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara ”Din vän i vardagen” genom att leva upp till våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.

Arbetsuppgifter

I rollens om Administratör arbetar du med diverse administrativa uppgifter inom underhåll. Förekommande arbetsuppgifter är att registrera inkomna paket, inkomna reservdelar, lagra in dessa på reservdelslager, och hantera fakturor knutna till dessa leveranser (mottaningsgodkännande) och andra administrativa sysslor som kan uppstå inom underhåll. Arbetet kan breddas, och förskjutas till flera avdelningar, beroende på omfattning av arbetsuppgifter och belastning. Du kommer att ha breda kontaktytor och bli en viktig resurs när vårt projekt att byta affärs- och UH-system löper på under 2020. Du kommer att placeras på vår UH-avdelning.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har goda datakunskaper samt kunskaper i svenska i både tal och skrift. Du har avslutad gymnasieutbildning och det är meriterande om du har erfarenhet inom nämnda arbetsuppgifter. Har du tidigare arbetat i fakturahanteringssystem ser vi det som meriterande.

Som person är du snabbtänkt, ansvarstagande, uppmärksam och har lätt att ta egna initiativ. Du är flexibel och har en god förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter och ansvarsområden. Med ett eget driv är du framåtlutad och positiv till förändringar där du gärna kommer med idéer till utveckling och förbättring.

Tjänstgöringsort: Vimmerby

Omfattning: Heltid med start senast 1 maj till och med november, med möjlighet till förlängning.

Sista ansökningsdatum är den 12 april, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Linn Isberg på linn.isberg@onepartnergroup.se eller 072 - 516 49 00.

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Vimmerby
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 12 apr 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se