Franchisetagare till OKQ8 Vimmerby

Franchisetagare till OKQ8 Vimmerby

Jobbeskrivning
Vår drivkraft har alltid varit att underlätta för människor i rörelse. Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då är det dags att se hit!

OKQ8 är inne i en spännande fas där vi söker Franchisetagare till vår station i Vimmerby.

På anläggningen finns idag drivmedel, butiksvaror, livsmedel, servering, lotter, automattvätt samt tvätta-själv-hall.

Kvalifikationer
Som Franchisetagare för OKQ8 vill vi att du har:
  • Utpräglad servicekänsla och god social kompetens
  • Förmåga att leda och motivera personal
  • Entreprenörsanda inom ramarna för Franchiseform
  • Tidigare erfarenhet inom detaljhandeln
  • Säkerheter för det ekonomiska engagemanget
  • Din verksamhetsdrift i Aktiebolagsform
  • Erfarenhet av att driva ett eget företag
  • Kunskap om branschrelaterade lagar och förordningar
Naturligtvis tror du på och vill arbeta för ett kedjeföretag i utveckling. Vi erbjuder dig ett starkt varumärke, ett rejält butikskoncept med bilistisk profil samt en stimulerande och omväxlande utmaning med inflytande och ansvar över din verksamhet. Låter det intressant så skriver du några rader om vad du gör idag, hur du tänker driva företaget och lite om dina ekonomiska möjligheter att bli Franchisetagare.

Frågor om tjänsten besvaras av Försäljningschef Mona-Lis Långkvist. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 25 juni.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Följ oss gärna på Facebook och LinkedIn under namnet OKQ8.
Mer info
Kontaktperson Mona-Lis Långkvist
Telefon 070 299 05 41
Område Vimmerby
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.okq8.se/
Sista ansökningsdag 25 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OKQ8 Sverige och Q8 Danmark utgör tillsammans ett av Skandinaviens största oljebolag. Vi är en engagerad och kundorienterad organisation med cirka 5000 anställda i Sverige och Danmark. Våra värderingar är öppen och ärlig, kundfokus, kompetens, snabbt och smidigt, och de påverkar vårt dagliga arbete. Våra medarbetare har alla något unikt att erbjuda, och genom våra värderingar kan vi växa och utvecklas. Vi har cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, där vi tillhandahåller produkter och tjänster för människor i rörelse. Vi erbjuder bränsle, hög tillgänglighet och ett stort urval av bilrelaterade produkter samt färska livsmedel och 100 % rättvisemärkt kaffe. Vi arbetar aktivt med att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga bränslen och produkter.